Miten tehostaa kiinteistön energiatehokkuutta?
Verton webinaarissa saat vastauksen

Kiinteistöjen veden- ja energiankulutuksessa on paljon säästöpotentiaalia. Vedenkulutustiedon asiantuntijana me Vertolla haluamme antaa kiinteistön omistajille ja taloyhtiöille puolueetonta tietoa veden vaikutuksesta kiinteistön energiatalouteen ja välineitä säästötoimenpiteiden edistämiseksi maksuttomassa webinaarissamme 20.4.2022 klo 10-11.

Webinaarissa kuulet, miten voit tehostaa kiinteistön energiataloutta kevyelläkin kynnyksellä.Webinaarissa kuulet, miten voit tehostaa kiinteistön energiataloutta kevyelläkin kynnyksellä.

Paljonko kiinteistössäsi kulutetaan energiaa ja mihin energiaa kuluu?

Monissa kiinteistöissä energiankulutuksen seuranta ja säästötoimet on otettu jo käyttöön, mutta valtaosassa vasta mietitään, miten energiatehokkuutta kannattaa lähteä edistämään. Säästötoimenpiteitä on helppo tehdä, kun energiankulutuksen nykytilanne on tunnistettu.

Mistä kiinteistön omistaja tietää, mitkä ovat toimivimmat energian- ja vedenkäytön tehostamisen ratkaisut?

Verton Energiatehokkuuswebinaarissa asiantuntijapanelistit tarttuvat keinoihin, joiden avulla energiankulutukseen taloyhtiöissä voidaan puuttua. Osa tehostamistoimenpiteistä liittyvät Euroopan unionin energiatehokkuusdirektiiviin ja Suomen energiatehokkuuslakiin. Kerromme, mitä asioita tulee ottaa huomioon esimerkiksi linjasaneerausta suunniteltaessa.

Onko linjasaneeraus ainoa tapa tehostaa vesitaloutta?

Kun taloyhtiöissä ajatellaan vesitaloutta, nousee ensimmäisenä ratkaisumahdollisuutena keskusteluun linjasaneeraus. Aina tämä ei kuitenkaan ole tarpeen. Markkinoilla on tarjota nykyaikaisia ratkaisuja vedenmittaukseen, jotka eivät vaadi putkiremonttia. Älykkäät palvelut antavat mahdollisuuden energiansäästöön jopa ilman putkitöitä. Webinaarissa kuulet, miten voit tehostaa kiinteistön energiataloutta kevyelläkin kynnyksellä.

Ilmoittaudu nyt!

Verton maksuton Energiatehokkuus webinaari
ke 20.4.2022 klo 10-11


Ilmoittaudu

Oletko kiinnostunut huoneistokohtaisesta vedenmittausjärjestelmästä?

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
4.4.2022