Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella

Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.

Haiseeko taloyhtiössänne? Suomalainen SmartPipe System Oy on tuonut markkinoille tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistavan tuotteen, BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen.Haiseeko taloyhtiössänne? Suomalainen SmartPipe System Oy on tuonut markkinoille tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistavan tuotteen, BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen.

BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen teho perustuu kasviperäisistä raaka-aineista koostettujen elävien mikrobakteereiden yhdistelmään. Mikrobakteereiden sisältämä hajun vasta-aine kapseloi pahan hajun heti ainetta suihkutettaessa, ja tekee sillä käsitellyt pinnat hajuttomaksi. Biologinen hajunpoistoaine soveltuu käytettäväksi kaikilla vesipesua kestävillä kovilla ja pehmeillä pinnoilla. Liuos on väritön ja hajustamaton, eikä se värjää sillä käsiteltyjä pintoja.

Kustannustehokas ratkaisu hajunpoistoon

Taloyhtiön näkökulmasta biologisen hajunpoistoaineen etuna on sen nopeus ja tehokkuus – kertakäsittely ilman huuhtomista tai jälkipyyhintää on kustannustehokas ratkaisu hajuongelman poistamiseksi. BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen käyttö onkin yksinkertaista: aine suihkutetaan suoraan hajun lähteeseen, ja sen annetaan kuivua. Erittäin vaikeissa kohteissa uusintakäsittely voi olla tarpeen. Käyttöä suunniteltaessa on hyvä huomioida, että BioTroop OdorEX ei ole ilmanraikastaja, vaan se tarvitsee suoran kosketuksen hajun lähteeseen toimiakseen.

BioTroop OdorEX on käyttövalmis mikrobiopohjainen ratkaisu hajujen neutralointiin ja poistamiseen. Tuotetta voi käyttää sekä kovilla että pehmeillä pinnoilta.


Näin se toimii:


  • GMO-vapaa (mikrobit eivät ole geneettisesti muunneltuja)
  • Kaikki probioottiset SmartPipe tuotteet on valmistettu kokonaan synteettisistä tai luonnollisista kasviperäisistä materiaaleista.
  • Eläinperäisiä materiaaleja ei käytetä missään käymis- tai jatkojalostusvaiheessa (vegaanisuus)
  • BioTroop OdorEX on tehokas tuote, jonka avulla vasta-aine kapseloi pahanhajuisen molekyylin välittömästi ja tekee sen havaitsemattomaksi lähteestä riippumatta.
  • Tuote on Avainlippu-tuote. Tuotekortti (pdf)
OdorEX-scaled

BioTroop OdorEX soveltuu käytettäväksi monissa paikoissa, kuten kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, hoitolaitoksissa, harrastus- ja vapaa-ajan toiminnoissa, lemmikkien hoidossa sekä ajoneuvojen siivouksessa pahojen hajujen poistamiseksi.

Biotroop OdorEX -hajunpoistoaine sopii käytettäväksi esimeriksi rappukäytävissä ilmenevien epämiellyttävien hajujen poistoon. Hajunpoistoaine poistaa tehokkaasti muun muassa lemmikkieläimistä aiheutuneet hajuhaitat. Liuos soveltuukin käytettäväksi myös kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, harrastus- ja vapaa-ajantoiminnoissa sekä ajoneuvojen siivouksessa.

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

Klikkaa itsesi SmartPipe System Oy:n sivuille

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
19.12.2022