• Etusivu
  • Osakas

Netti taloyhtiösopimuksella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 07.03.2023Päivitetty 20.07.2023
20233_81062.jpg

Vuoden taloyhtiöksi vuonna 2020 valittu Asunto Oy Satakielenpuisto on yksi Turun suurimmista asunto-osakeyhtiöistä. Yhtiön puheenjohtaja Topi Ruotsalainen kertoo DNA:n valikoituneen taloyhtiönetin toimittajaksi tarjouskilpailun kautta. Valintaan vaikutti kilpailijoita edullisempi hinta sekä DNA:n tarjoama henkilökohtainen palvelu.

Katso mitä etuja taloyhtiönetti tuo asukkaille

Info

Info

Varma taloyhtiönetti DNA:lta

DNA tarjoaa taloyhtiöille markkinajohtajan varmuudella luotettavat ja nopeat nettiyhteydet, jotka kehittyvät tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Valitse DNA asumisen avuliaaksi kumppaniksi ja maksat vain siitä mitä tarvitset.

DNA Oy
Osakas
netti
taloyhtiönetti
määräykset
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>
20231_80624.jpg
Päätöksenteko yhtiökokouksessa vaatii tietoa
Nettiliittymän hankinta nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi taloyhtiönetti on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?Laadukas nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin siinä missä lämpö, vesi ja kiinteistönhuolto. Nopea netti on valttia myös esimerkiksi asuntoa myydessä. Nykyisille asukkaille taloyhtiönettiin siirtyminen tarkoittaa usein myös sitä, että nettiyhteyden kuukausihinta putoaa roimasti.
20226_78521.jpg
Puhelu ei kuulu kunnolla matala­energiatalossa: Mikä avuksi?
Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia puheluiden kuuluvuuden kanssa. Sama ongelma saattaa tulla, kun taloon vaihdetaan uudet ikkunat. Kellarissa puhelut eivät koskaan ole kuuluneetkaan, saatikka väestönsuojassa.
Hellapoliisi valitsi valokuidun
Hellapoliisi hankki valokuidun avaimet käteen -periaatteella
Oletko innokas ruoanlaittaja tai makusteletko ruokia lukien reseptejä netissä? Taidatkin tuntea jo Hellapoliisin eli Kati Jaakosen, joka on Suomen ensimmäisiä ruokabloggaajia. Vuonna 2005 alkaneesta harrastuksesta muotoutui Katille bisnes, joka vaatii toimivan netin. Toimiva netti taas tarvitsee kaverikseen valokuidun. Hellapoliisi valitsi Valokuitusen valokuidun omaan taloonsa, lue miksi.
naisella mietteliäs ilme pöydän vieressä ja tietokone edessä
Muista nämä, kun valitset laajakaistaa taloyhtiöön
Nykyisin arki pyörii vahvasti netissä ja sen vuoksi on tärkeä varmistaa, että taloyhtiön verkkoyhteys ei aiheuta asukkaille harmaita hiuksia, vaan tekee elämästä sujuvampaa. Millaisia asioita taloyhtiön laajakaistan valinnassa kannattaa ottaa huomioon? Entä mistä kaivaa lisätietoa, kun nettiliittymien sanasto hämmentää?
20229_79562.jpg
Onko taloyhtiösi automaatio­laitteiden tietoturva kunnossa - lue mistä on kyse
Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. Tähän saakka on keskitytty itse järjestelmien ja yhteyksien toimivuuteen, mikä sekin on tietysti tärkeää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton