Taloyhtiön siisti ja toimiva jätteidenkeräys

Taloyhtiön siisti ja toimiva jätteidenkeräys

Molokin syväkeräysjärjestelmä on kehitetty ympäristöasiat huomioon ottavasta näkökulmasta. Syväkeräyksen keskeinen ajatus on hyödyntää pystysuuntainen muoto, jolloin kaksi kolmasosaa säilöstä jää maanpinnan alapuolelle. Ratkaisu mahdollistaa perinteiseen jätehuoltoon verrattuna mm. huomattavasti paremman keräyskapasiteetin, pidentyneet tyhjennysvälit, hygieenisemmän ympäristön, helpomman säiliöiden sijoittelun sekä ennen kaikkea taloyhtiötä miellyttävän keräystavan.

Lisää Molok-syväkeräysjärjestelmistä...

Syväkeräys hyödyntää säiliön pystysuuntaista muotoa, jolloin kaksi kolmasosaa säilöstä jää maanpinnan alapuolelle.Syväkeräys hyödyntää säiliön pystysuuntaista muotoa, jolloin kaksi kolmasosaa säilöstä jää maanpinnan alapuolelle.

Taloudellinen

Molok-syväkeräysjärjestelmä vähentää kuljetuskustannuksia johtuen korkeasta keräyskapasiteetista. Jätteen punnitus on helppoa ja tarkkaa nostosäkin tyhjennyksen yhteydessä. Molok toimii tehokkaasti taloyhtiön keräyspisteena ja on tuotteena kestävä sekä pitkäikäinen.

Tilaa säästävä

Pystysuora keräystapa säästää maanpäällistä tilaa antaen jopa 4-5 kertaa suuremman kapasiteetin pintaastioihin verrattuna. Keräysastiat voidaan sijoittaa taloyhtiön ehdoilla joka mahdollistaa piha-alueiden muita käyttötiloja. Muotoilunsa ansiosta Molok sopii esteettisesti kaikkialle.

Hygieeninen

Täyttöluukku on kevyt, helppokäyttöinen ja itsestään sulkeutuva. Tuuli ja eläimet eivät pääse levittämään roski ympäristöön. Nostosäkki tyhjennetään pohjan kautta, jolloin täyttöluukun alue pysyy puhtaana. Pystysuorassa keräystavassa vanhinjäte on aina pohjimmaisena. Maaperän viileys hidastaa bakteeritoimintaa ja minimoi hajun muodostuksen.

Turvallinen

Molok-syväkeräysjärjestelmä on turvallinen niin käyttäjälle kuin tyhjentäjällekin. Täyttöluukun lukitis lisää entisestään käyttöturvallisuutta alentaa palon syttymisvaaraa.
Säiliössä on n. 750 litran tila kiinteälle jätteelle ja 50 litran nestesäiliö.Säiliössä on n. 750 litran tila kiinteälle jätteelle ja 50 litran nestesäiliö.

BioSystem - Siisti ja helppo vaihtoehto orgaanisen jätteen keräykseen

Molokin kehittämä siisti ja tehokas menetelmä biojätteen keräykseen. 1,3 kuution säiliöön asennetaan nostosäkin tilalle erityisesti biojätteen keräilyyn kehitetty kovasäiliö.

Säiliössä on n. 750 litran tila kiinteälle jätteelle ja 50 litran nestesäiliö, johon biojätteestä puristuva neste valuu rei'itetyn välipohjan läpi. Neste tyhjentyy jokaisella tyhjennyskerralla.

Molok BioSystem-säiliöön on kehitetty kompostoituva maissitärkkeluksestä valmistettu kertakäyttöinen sisäsäkki, joka pitää järjestelmän siistinä.

Kohteelle sopiva ja yksilöllinen kokonaisuus laajasta valikoimasta

Molok Oy:n tarjoamien tuotteiden avulla taloyhtiön jätteidenkeräyspiste räätälöidään kutakin käyttötarkoitusta vastaavaksi. Perussäiliötä on saatavilla aina 300 litrasta 5000 litraan, verhoiluvaihtoehtoja tarjolla on kuusi erilaista. Tarpeen mukaan säiliöt voidaan varustaa lisäksi paristonkeräyslaatikolla, auki/kiinnipitosalvalla sekä lukitusjärjestelmällä.
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
14.10.2010