Korjausrakentamisen edelläkävijä

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on erikoistunut myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa. Tämän lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia injektointitöitä, kuten kopolaattojen kiinnityksiä. Vuoden 2012 alusta EsKon on tehnyt myös vesikattojen tiivistystöitä.

Eskon Oy:n monipuolinen tuotevalikoima takaa sopivat tuotteet jokaiseen tilanteeseen. Kyseessä on innovatiivinen yritys, joka kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja palvelujaan. EsKon arvostaa laadukkaita, kestäviä ja ekologisia materiaaleja. Yritys pyrkii pieneen hävikkiin ja energiataloudellisuuteen myös tuotannossa. Eskon Oy sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Konalassa.

Lisätietoa hormien kunnostuksesta
Eskonista saat avun kaikissa ilmanvaihtoasioissa.Eskonista saat avun kaikissa ilmanvaihtoasioissa.

Ilmanvaihtourakointia teollisuudesta pientaloihin

Eskon Oy palvelee asiakkaitaan ilmanvaihtoasioissa monipuolisesti ja pitkällä kokemuksella. Asiakkaita ovat niin teollisuus, ravintolat, koulut, päiväkodit ja asunto-osakeyhtiöt kuin pientalojen asukkaatkin. Toimiva ilmanvaihto on tärkeää sekä rakennuksen kunnolle että ihmisten hyvinvoinnille. Raitis ilma sekä kotona että työpaikalla kuuluu nykyaikaan. Oikein toteutettu ilmanvaihto on energiatehokasta. Eskonista saat avun kaikissa ilmanvaihtoasioissa - suunnittelusta toteutukseen! EsKon asentaa valmiiksi: lämmön talteenottolaitteet, höyrykuvut ja rasvakanavat, korvausilmaventtiilit, savuimurit sekä hormi-imurit.

Alustastaan irti olevien laattojen korjaus

Uusin palvelu Eskon Oy:llä on kopo-laattojen (alustastaan irti olevia laattoja)korjaus Eskon Oy:n kehittämällä liimausmenetelmällä. Liimausmenetelmällä laatat saadaan siististi kiinnitettyä uudelleen alustaansa kevyemmällä remontilla rakenteita säästäen. Laattojen saumoihin porataan 6 mm:n injektointitulpat. Tulppien kautta pumpataan laatan ja kiinnityslaastin väliin rakenne-epoksia, joka liimaa laatan ja kiinnityslaastin toisiinsa kiinni. Epoksi leviää koko kiinnitettävälle alueelle pienen paineen ja alhaisen viskositeettinsa ansiosta. Kun laatat on kiinnitetty, katkaistaan injektointitulpat ja korjataan porausreiät.
Uusin palvelu Eskon Oy:llä on kopo-laattojen (alustastaan irti olevien laattojen) korjaus.Uusin palvelu Eskon Oy:llä on kopo-laattojen (alustastaan irti olevien laattojen) korjaus.

Täyden palvelun hormitalo

Eskon Oy on lisäksi täyden palvelun hormitalo. Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys tekee puolestasi kaiken hormeihin liittyvän kartoituksesta ja suunnittelusta työn toteuttamiseen saakka.

Eskon kunnostaa muun muassa vanhoja tulo- ja poistohormeja Mordax-horminkorjausmenetelmällä tai teräksisellä galvanoidulla taipuisalla Mordax-putkella.
Eskon Oy
Ajomiehentie 13
00390 Helsinki
www.eskon.fi
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
5.3.2012