Valitse taloyhtiöllesi sopiva pyykinhuoltoratkaisu

Pyykkihuolto on eräs arkipäiväisimmistä askareistamme. Taloyhtiön asukkaalle toimiva pesutupa on todellinen pelastus. Syitä tähän on monia, mutta tärkeimpinä näistä voidaan pitää asumismukavuuden ja -terveellisyyden merkittävä paraneminen.
Talpet pelastaa arjen ja talopesulan käyttö säästää aikaa ja asuntoa.Talpet pelastaa arjen ja talopesulan käyttö säästää aikaa ja asuntoa.
Pyykin kuivauksesta aiheutuva kosteus ei luonnollisestikaan tee hyvää sisäilmalle saati sitten kiinteistön rakenteille. Kun pyykkihuolto keskitetään taloyhtiön yhteisiin tiloihin, saadaan aikaan tyytyväisiä asukkaita, kustannussäästöjä sekä vältytään myös mahdollisilta vahingoilta.

Suomalaista osaamista 1970-luvulta lähtien

Talopesulat Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu perheyritys, jonka erikoisosaaminen pyykinpesu- ja kuivaustilojen osalta on merkittävä etutekijä. Talpet on Talopesulat Oy:lle rekisteröity tuotemerkki, jonka alla yritys valmistaa itse kaikki muut pesulan koneet, laitteet ja kalusteet paitsi pesukoneet ja lingot. Talpetin omaan tuotekehitykseen perustuvat kuivaushuoneisiin asennettavat lämpöpumppuperiaatteella toimivat kuivauskoneet ovat menestyneet kotimaan lisäksi Ruotsin kiinteistöpesulakonemarkkinoilla.
Talopesula näyttää modernilta ja on toimiva kokonaisuus, joka palvelee koko taloyhtiön asukkaita 24/7 säästäen aikaa ja asuntoja.Talopesula näyttää modernilta ja on toimiva kokonaisuus, joka palvelee koko taloyhtiön asukkaita 24/7 säästäen aikaa ja asuntoja.

Asutaan asunnossa ja pestään pesulassa

Monessa tapauksessa kerrostaloasukkaan huoneistoneliöt ovat kultaakin kalliimpia. Jos keskimääräiset huoneistoneliöhinnat Suomessa ovat lähempänä 2000 euroa, on syytä miettiä, mihin nämä arvokkaat neliöt käytetään. Onko siis tarkoituksenmukaista uhrata kolmannes kylpyhuoneesta pesukoneelle ja muutama neliö olohuoneesta kuivaustelineelle, jos vaihtoehtojakin on tarjolla? Talopesulan pesukoneissa voidaan pestä isompiakin pyykkieriä, kuivaushuoneessa vaatteet kuivuvat ilmavassa ja lämpimässä tilassa.

Vanhojen koneiden päivitys kannattaa

Olemassa olevan talopesulan laitteiston päivitys uuteen kannattaa. Takaisinmaksuaika uusilla laitteilla korkean käyttöasteen pesutuvissa voi olla jopa 2-3 vuotta. Joka tapauksessa investointi on kaikilla mittapuilla kannattava ja paljon keskustelua aiheuttavat meluhaitat mitä ilmeisimmin katoavat.

– Talpet-pesulakoneemme ovat käyntiääneltään hiljaisia, mutta kiinteärumpuisia pesukoneita käytettäessä on huolehdittava lattian ja koneiden alustan ääneneristyksestä – irrottaa alusta runkorakenteesta. Uusien laitteiden myötä käyttömukavuus ja pesutulokset paranevat sekä energiakustannukset pienevät merkittävästi, kertoo Talopesulat Oy:n markkinointipäällikkö Jorma Hyrske.

Toimiva talopesula vaatii suunnittelua

Taloyhtiön yhteisistä tiloista tärkeimpiä ovat pesutupa ja kuivaushuone. Tilojen käyttöaste riippuu kuitenkin vahvasti niiden toimivuudesta ja tällöin suunnittelu on ensisijaisen tärkeässä roolissa. Pesulahankkeet suunnitellaan aina tarpeen pohjalta.

– Talopesula on hyvä suunnitella aina kohteelle sopivaksi. Huomioitavia tekijöitä on mm. pesukoneiden sijoitus, joka voidaan tehdä joko lattiapinnalle tai korokkeelle, pesukoneiden ja kuivausrumpujen väliset etäisyydet toisistaan ja seinästä sekä kuivaushuoneessa pyykkinarujen ja puhaltimien suuntaus. Luonnollisesti on huomioitava myös laitteistojen koko ja määrällinen tarve,täydentää Hyrske.


Talpet -tuotevalikoimaan sisältyvät kaikki nykyaikaisessa pesulassa tarvittavat koneet, laitteet ja kalusteet. Talpet-pesulakoneiden parhaat ominaisuudet ovat kestävyys ja helppokäyttöisyys – ominaisuudet, jotka on testattu jo tuhansissa kohteissa pesuteollisuudessa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa, taloyhtiöissä, opiskelija- ja nuorisoasuntokohteissa sekä siivouskeskuksissa.

1920clothes-166848_1920

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö.

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
27.2.2020