Sisätilat siisteiksi - Kurasyöppö ovelle

Sisätilat siisteiksi - Kurasyöppö ovelle

Viemäri ja vesipiste Kurasyöpön yhteyteen

Kurasyöppö syö nimensä mukaan kurat. Sisäänkäynnin yhteyteen sijoitettava ritilä sekä vesipiste putsaavat lemmikkien jalat, likaiset saappaat, lastenvaunujen pyörät, renkaat - mitä vain.
Tila, johon Kurasyöppö asennetaan, tulee olla vesieristetty.Tila, johon Kurasyöppö asennetaan, tulee olla vesieristetty.
Kurasyöppö tulee huomioida jo LVI-kuvia piirrettäessä.Kurasyöppö tulee huomioida jo LVI-kuvia piirrettäessä.

Kurasyöppö-mallistoon kuuluu kolme vakiokokoa.

Omakoti- ja rivitalon Kurasyöpöt ovat

  • Mini 400 x 600 mm,
  • Midi 500 x 800 mm ja
  • Maxi 600 x 1200 mm.


Osta Kurasyöppö verkkokaupastamme

Kurasyöppö on muistettava jo suunnitteluvaiheessa

Kurasyöpön paikka on päätettävä, kun kodin LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tuote on suunniteltu erityisesti Upovieser- lattiakaivoihin, joihin se tiivistyy kaivon omalla tiivisteellä.

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea. Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta – tai terassilla, jolloin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin.

Tilaan, johon Kurasyöppö asennetaan, pitää laittaa vesieristys. Suihkusta saattaa lennellä pisaroita seinille ja ainahan yksi pieni käsi ehtii hanaan koskemaan silmän välttäessä.

Suihkulla saa saappaaat puhtaiksi Kurasyöpön päällä seistessä lian valuessa viemäriin.Suihkulla saa saappaaat puhtaiksi Kurasyöpön päällä seistessä lian valuessa viemäriin.

Tutustu ja ihastu Rakentaja.fi -verkkokaupassa

Kurasyöpön asennus on helppoa

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
20.4.2020