Sentakia - ilmansuodattimet

Puhdas sisäilma on äärimmäisen tärkeää niin kotona, koulussa tai työpaikalla. Rakennetussa ympäristössä huonon ilmanlaadun terveyshaitoista on puhuttu paljon, ja miten se heikentää muun muassa työtehoa ja viihtyvyyttä. Sentakia Oy tarjoaa luotettavia suodatinratkaisuja moneen kohteeseen. Valikoimista löytyvät pientalosuodattimet, liikekiinteistöjen suodattimet ja teollisuuden suodattimet.

Huoneilmasuodattimien teho ja suodatuskyky on jaettu eri luokkiin sekä se, mitä eriluokan suodattimilla pystytään suodattamaan huoneilmasta.


Sentakia - ilmansuodattimet

Pientalosuodattimet

Sentakia Oy palvelee omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasiakkaiden tarpeita tarjoten pientalosuodattimia, joihin kuuluvat hienosuodattimet, karkeasuodattimet ja pussisuodattimet. Suodattimien laadun varmistaa ISO 16890 -laatustandardi.

Pientalosuodattimia löytyy muun muassa seuraavien valmistajien ilmanvaihtokoneisiin: Swegon / Ilto, Vallox, Parmair, Enervent, Deekax, Flexit, Iloxair, ComfortZone, Fläkt Woods, Kair, Nilan ja Onnline.


Liikekiinteistöjen suodattimet

Keskitetyissä ilmanvaihtoratkaisuissa käytetään pussi- ja paneelisuodattimia. Keskitettyä ilmanvaihtoa käyttävät koulut, päiväkodit, liikekiinteistöt ja pysäköintilaitokset.

Teollisuuden suodattimet

Maalaamot, metalliteollisuus, leipomot, sairaalat, kemianteollisuus ja jätteenkäsittelylaitokset käyttävät teollisuussuodattimia. Teollisuussuodattimissa käytetään erilaisia HEPA-suodattimia, letkusuodattimia, suodatinpatruunoita, laajapintasuodattimia sekä erilaisia suodatinmattoja. Nämä kaikki tuotteet kuuluvat Sentakia Oy:n valikoimiin.

Esitteet


Ota yhteyttä


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää