Yhtiökokouksen päätöksen moitteenvaraisuus, kun kokousmateriaali toimitetaan myöhässä
Omataloyhtiö.fi

Yhtiökokouksen päätöksen moitteenvaraisuus, kun kokousmateriaali toimitetaan myöhässä


Yhtiökokouksen päätöksen moitteenvaraisuus, kun kokousmateriaali...
Kirjoittaja
Viesti
J769691112
J769691112
New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)New Member (5 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 3, Käynnit: 127
Hei

Tietääkö joku tapauksia tai jotain nettilähdettä, jossa olisi käsitelty yhtiökokouksessa tehdyn päätöksen moitteenvaraisuutta/mitättömyyttä sillä perusteella, että kokousmateriaali on toimitettu myöhässä?

Mielestäni yhtiökokous ei ole ollut päätöksentekokykyinen, kun kokousmateriaalin keskeisin osa eli laskelmat sekä rahoituksen että budjetin osalta on toimitettu vasta 2 päivää ennen kokousta.

Kyseessä on mielestäni vieläpä merkittävä hanke, joka kattaa 50% yhtiön huoneistoista ja on myös merkittävä muutos yhtiön aiemmapaan "laittomaan" toimintatapaan, jossa yhtiö ei vastannut kosteista tiloista, mutta siitä ei ollut mitään otetta yhtiöjärjestyksessä.

Laskelmat toimitettiin siis mielestäni aivan liian myöhään, jotta niihin olisi voinut tutustua siinä määrin, että olisi valmis päätöksentekoon.
Lisäksi laskemissa ei eritelty, että mitä maksuja muutos aiheuttaa kullekin osakkeenomistajalle.
Eihän sellaisessa epätietoisuudessa voi tehdä päätöstä eikä voida olettaa, että "sitä voi kysyä sitten kokouksessa, jos jotakuta kiinnostaa".
Muokattu 16.12.2017: J769691112
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Login

Existing Account
Valikko
Viestit
Maininnat
Haku