Yhtiökokoustaminen etänä koronan aikaan
Omataloyhtiö.fi

Yhtiökokoustaminen etänä koronan aikaan


Kirjoittaja
Viesti
J11576051429
J11576051429
New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 1
Hei,

Näin koronaviruksen aikaan yhtiökokouksiin osallistuminen etänä on suositeltavaa. Usein kuitenkin etäkokoustamisesta tulee heti mielikuva, että se on vaikeaa. Olen kuitenkin rakentanut helppokäyttöisen palvelun, jonka kautta kymmenet taloyhtiöt ovat pitäneet yhtiökokouksia ja hallitusteten kokouksia tämän vallitsevan tilanteen takia. Palvelu on suomenkielinen, helppokäyttöinen eikä vaadi ohjelmistojen asennusta. Etäyhtiökokoukseen voi liittyä tietokoneella, älylaitteella tai jopa normaalilla puhelinsoitolla. Suljetut lippuäänestykset ja nimenhuudot onnistuvat myös.

Lisätietoja näette sivuilta: https://taloyht.io/etakokous

Tarjoan palvelun ja apua kaikille maksutta, koska haluan auttaa taloyhtiöitä tässä pahassa jamassa. Suosittelen kokeilemaan vaikka hallituksen kesken ensin miltä vaikuttaa. Jos tarvitsette apua niin laittakaa viestiä täällä tai palvelusta. Voitetaan korona yhdessä ja pidetään yhtiöt kunnossa!
Muokattu 29.3.2020: J11576051429
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Login

Existing Account
Valikko
Viestit
Maininnat
Haku