Irtotavaroiden noutopalvelu - Helpponouto L&T

Tuottavatko ylimääräiset tavarat asuintiloissa, varastoissa ja ympäristössä vaivaa? Kierrätettävät ja rikkinäiset tavarat kun välttämättä eivät mene kaikki samaan paikkaan. Entä mistä kuljetuskalusto? Kaikilla ei ole heti helposti saatavilla tarvittavia välineitä, esim. peräkärryä.

Lassila & Tikanoja tarjoaa Helpponouto-palvelulla ylimääräisten tavaroiden noutopalvelua. Palvelu käsittää esim. sohvat, sängyt ja muut huonekalut. Tavara voi olla joko kierrätettävää tai rikkinäistä ja palvelu käsittää myös kuolinpesien tyhjennyksen. Palvelu varmistaa, että tavarat päätyvät kiertoon oikealla tavalla. Kiertotalous toimii palvelun ajatuksen perustana, vastuullisesti ja luonnonvarojen säästämistä huomioiden. Materiaali pyritään ensijaisesti ohjaamaan joko uusiokäyttöön tai uusiomateriaaliksi.

Helpponoudon voi helposti tilata netistä itselleen sopivaksi ajankohdaksi, jopa seuraavaksi arkipäiväksi - oli kyse jätehuoneesta tai asuinkiinteistöstä. Tilattaessa näkyy heti selkeä hinnoittelu riippuen noudettavien tavaroiden määrästä tai ajasta (esim. huoneen tai kellarikomeron tyhjennys). Maksu tapahtuu noudon yhteydessä pankkikortilla, maksu onnistuu myös laskulla jos kyseeessä on yritys tai taloyhtiö.

Meiltä onnistuu:

  • Yksittäiset huonekalunoudot jätehuoneesta tai asukkaan kotoa
  • Jätehuoneen tyhjennys kertaluonteisesti
  • Asunnon, huoneen tai varaston tyhjennykset
  • Mainoksen tuottaminen jätehuoneeseen tai rappukäytävään
  • Säännölliset jätehuoneen tyhjennykset, jonka aikana asukkaat voivat tuoda irtojätteitään

Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa. Tarkemmat toiminta-alueet ja hinnasto löytyvät L&T -sivuilta.


Irtotavaroiden noutopalvelu - Helpponouto L&T

TUTUSTU MYÖS