Sähkön kilpailutus

Järjestyksessään 44. sähkön joukkokilpailutuksemme voitto jakaantui peräti kuudelle eri sähköyhtiölle. Voittajia ovat Vattenfall, Loiste Sähkönmyynti, Kymenlaakson Sähkö, Nordic Green Energy, Pori Energia ja Oulun Sähkönmyynti Oy. Kilpailu oli erittäin tiukka. Edullisin vaihtoehto määräytyy sähkönkäyttötavan ja kulutusmäärien perusteella.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta vaihtelee yhtiöittäin.

Tarjous on voimassa 25.2.2019 kello 24:00 asti.

Tarjoustuotteet
Valitse haluamasi sähkötuote. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Tuote* Huom! Vattenfallin yleissähköä ei voi valita kaksiaikamittauksiin (aika- tai kausisähkö)

Pori Energian sähköenergia on tuotettu 100 % uusiutuvilla energianlähteillä.

Nordic Green Energyn kaikki sähkö on alkuperämerkittyä, uusiutuvaa sähköä, joka on tuotettu vesivoimalla. Tuotteet edellyttävät e-laskua tai sähköpostilaskutusta.

Vattenfallin Ilmasto Mix on ilman fossiilisia polttoaineita tuotettua sähköä. (Vesi-, tuuli-, ydinvoima).

Kaikissa tarjoustuotteissa on e-laskutus. Näiden lisäksi Oulun Sähkönmyynnin, Kymenlaakson Sähkön, Pori Energian ja Loisteen tarjoustuotteet sisältävät paperilaskumahdollisuuden. Vattenfallin, Nordic Green Energyn, Kymenlaakson Sähkön, Pori Energian ja Loisteen tarjoustuotteessa on valittavissa sähköpostilasku.

Kaikki mukana olevat yhtiöt tekevät tarvittaessa sopimuksen myös asiakkaan pientuotannosta ylijäävän sähkön ostosta. Lue lisää ylijäämäsähkön hintatiedoista.

Lisäinfo
Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana. Vaatii aikatariffimittauksen!

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Lisätietoa sähkön kilpailutuksesta