Kylpyhuoneremontti
Omataloyhtiö.fi

Kylpyhuoneremontti

Tuotetiedot ja työohjeet

Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen, kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti. Tuotteet kuuluvat myös rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Rakennuksen märkätilat vaativat vedeneristyksen pintamateriaalikerroksen alle. Vedeneristyskerroksen on oltava kestävä, joustava ja yhtenäinen rakennuosien liitosten sekä läpivientien osalta. Tällä varmistetaan kosteuden pysyminen poissa rakenteista. Kosteusongelmat ovat usein hankalasti havaittavissa ja piilevinä aiheuttavat vaurioita seinä- ja lattiarakenteeseen.

Valitsemalla laadukkaat ja sertifioidut veden eristystuotteet sekä työsuorituksen ammattiasentajalta varmistat märkätilojen oikean toiminnan.
Tuotetiedot työohjeet
Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys. Aivan uutena menetelmänä Eskon Oy korjaa kopo-laattoja, eli alustastaan irti olevia laattoja, kehittämällään menetelmällä. Menetelmän avulla laatat saadaan siististi kiinnitettyä uudelleen alustaansa ilman suurempaa remonttia. Eskon Oy:llä on pitkäaikainen kokemus injektoinnista, vaikka tämä kyseinen menetelmä onkin uusi.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa