Parvekkeet

Tuotetiedot ja työohjeet

Visor kaihtimet tuovat näkösuojaa ja asuinmukavuutta lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Lasitettu parveke on usein kesäisin erittäin kuuma. Kaihtimien avulla sekä parveke että asunnon sisätilat pysyvät viileämpinä.

Visor kaihtimet on valmistettu kestävästä ja vesipestävästä polyesterikankaasta. Kaihtimia voi säätää portaattomasti mihin kohtaan lasia tahansa.

Jokaiseen lasiin asennetaan oma kaihtimensa, jolloin kaihtimet eivät estä lasituksen normaalia käyttöä. Kaihdin kiinnitetään lasiin patentoidulla pikakiinnikkeellä ylä- ja alareunastaan, jolloin se pysyy tukevasti paikoillaan laseja liikuteltaessa.

Visor tarjoaa taloyhtiöille mahdollisuutta hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana.


Tuotetiedot työohjeet
Tuotekehitys, suunnittelu, myynti, valmistus ja asennus – kaikki saman katon alla. Lumon parvekejulkisivu on varma ja luotettava kotimainen valinta yli 40 vuoden kokemuksella.

Lumon parvekelasit ja -kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaaleina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä, joilla voi luoda siroja, tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia. Tämä mahdollistaa näyttävät ja nykyaikaiset parvekejulkisivut, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin. Parvekelasit ja -kaide ovat aina integroitu kokonaisuus, joka ovat tehty toimimaan moitteettomasti yhdessä.

Parvekelasit ja -kaiteet ovat investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lasituksen mukanaan tuomat hyödyt ovat tutkitusti laajoja: parvekelasitukset vähentävät merkittävästi kiinteistön elinkaarikustannuksia, tuplaavat parvekkeiden huoltovälin suojaamalla parvekerakenteita, säästävät energiaa ja nostavat asunnon arvoa. Tässä kohtaa ei voi myöskään vähätellä asukashyötyjä, jotka itse asunnon käyttäjät lasituksista saavat: lisää tilaa, mahdollisuus viettää aikaa parvekkeella varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn ja suojaa Suomen vaihtelevilta sääoloilta ja siitepölyltä.

Hankintaprosessi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi ja asennus onnistuu ympäri vuoden. Aloita siis hankesuunnittelu asiantuntijoiden kanssa jo nyt.
Tuotetiedot työohjeet
Lumon kaidejärjestelmä on yrityksen tuotekehitysosaston ja eri maiden arkkitehtien vuoropuhelun tulos. Järjestelmä on kaikilta osin pitkälle mietitty ja loppuun saakka hiottu. Uudet tekniset ratkaisut ja innovaatiot kiteyttävät Lumonin vuosikymmenten kokemuksen parvekejulkisivuista tyylikkäällä ja alaa eteenpäin vievällä tavalla. Tuotekehityksessä on myös huomioitu asiakkaiden vaatimukset työmaalogistiikkaa, työn tehokkuutta ja työturvallisuutta ajatellen. Uudenlaisen toimintamallin ansiosta Lumon pystyy lupaamaan tehokkaamman tilaus-toimitusprosessin kuin aikaisemmin.

Kaideratkaisut taipuvat monenlaiseen toteutukseen. Kohteesta ja makumieltymyksistä riippuen kaide voidaan tehdä tolpattomana tai tolpallisena. Vaakatuettu tolpaton kaide antaa mahdollisuuden nopealle asennukselle ja esteettömille näkymille. Verhousmateriaaleiksi voidaan valita lasi tai rakennuslevy. Värikkäillä laseilla ja erilaisilla kuvioinneilla saadaan parvekejulkisivuun persoonallista ilmettä.

Lumon kaidejärjestelmä on suunniteltu toimimaan moitteettomasti parvekelasien kanssa. Parvekelasit ja -kaiteet suosivat nykyajan minimalistista, aineetonta tyylikkyyttä ja on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Lumonille myönnetty Design from Finland -merkki onkin osoitus siitä, että tuotteet ja palvelut ovat ensiluokkaisen muotoilun tulosta.
Tuotetiedot työohjeet
Lumon terassilasit soveltuvat monentyyppisille terasseille perinteisistä alumiinirunkoisista terasseista sisääntulojen suojiksi. Tyylikkäät terassilasitukset nostavat asuntojen arvoa ja lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä, mutta myös suojaavat terassirakenteita säänvaihteluilta. Taloyhtiölle lasitettu terassi tuo myös selvää rahallista hyötyä energiansäästönsä ansiosta. Terassilasit ovat yhdistettävissä Lumon kattolaseihin, jolloin kokonaisuudesta tulee selkeä ja yhtenevä.

Siro ja elegantti puitteeton terassilasitus tuo parvekelaseista tutun tavan liu´uttaa ja avata lasit myös terasseille. Puitteettomuus mahdollistaa esteettömät näköalat ja avaran tunnelman terassille. Valinnan mukaan lasit saadaan avautumaan niin sisä- kuin ulkopuolellekin.

Sivuunliukuva terassilasitus on ajaton, kestävä ja monikäyttöinen. Koko talon lasitusprojekteissa sivuunliukuvaa terassilasitusta käytetään tyypillisesti alakertojen maantasaisten parvekkeiden lasituksena. Lasitus on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan, ja joko 3- tai 5-kiskoisena. Kaikkiin Lumon terassilasivaihtoehtoihin on saatavissa lukot lisäämään turvallisuutta.

Huippuunsa hiotut Lumon terassilasitukset toteutetaan mittatilaustyönä kohteen ominaisuudet huomioiden. Lasiterassit on aina valmiiksi mietitty kokonaisuus, jossa on huomioitu niin lumikuormat kuin palo-osastoinnitkin. Eri värivaihtoehtomme tuovat terassilaseihin yksilöllistä ilmettä ja mahdollistavat arkkitehtuurillisesti tyylikkään ratkaisun.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi
- Uusi parvekejulkisivu

Tilaa tästä