Suunnittelu ja projektinjohto

Suunnittelu ja projektinjohto

Tuotetiedot ja työohjeet

Doventus Oy on vuodesta 2003 lähtien tarjonnut rakennusalan suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluja. Viemme alaamme rohkeasti eteenpäin – asiakkaitamme kuunnellen, uutta kehittäen ja laatua tuottaen. 

Suunnittelupalvelut: Onnistunut ja yksilöllinen suunnitteluratkaisu syntyy useiden suunnittelijoiden yhteistyön tuloksena. Yrityksessämme työskentelee sekä arkkitehtejä että rakennusinsinöörejä. Palvelemme monialaisella osaamisellamme sekä korjaus- että uudisrakentajia. Tarjoamme myös sisustus- ja pihasuunnittelupalveluja. 

Arkkitehtipalvelut: Hyvä arkkitehtuuri luo tilaa elämän eri osa-alueille. Luovuus ja suunnittelun eri osa-alueiden merkitysten ymmärtäminen kiteytyy työssämme kokonaisuuksien tasapainoisena hallintana. 

Projektinjohto ja valvonta: Rakennushankkeen vastuullinen ohjaaminen varmistaa laadukkaimman lopputuloksen. Rakennuttajakonsultteina toimimme aina aktiivisesti, avoimesti ja asiakasta kuunnellen. 

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu kokonaispalveluna: Ohjenuorana kaikessa työssämme toimivat innovatiivisuus, jatkuva oppiminen ja kyky kuunnella. Kanssamme projektisi saa tuulta purjeisiinsa.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä