Kosteuseristys

Tuotetiedot ja työohjeet

Kellarin ulkoseinän lämpimänä ja kuivana pysymisen edellytyksenä on täydellinen kosteussuoja, joka koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.

Salaojarakennetta tarvitaan johtamaan ylimääräiset vedet maasta salaojajärjestelmään. Kapillaarisuuden katkaisu on välttämätön, jotta maassa kellarin ulkopuolella olevan kosteuden siirtyminen perusmuuriin voidaan estää. Kellarin seinän ulkopuolinen lämmöneristys on lämpimän kellariseinän ehdoton edellytys. ISODRÄN® -rakenteella on nämä kolme ominaisuutta, jotka puolestaan takaavat yksinkertaisen asennustavan ja alhaiset kokonaiskustannukset.
Tuotetiedot työohjeet
SafeDrying Oy on Suomen johtava rakennusten etävalvottujen sisäpuolisten kuivatusjärjestelmien toimittaja. Uusi patentoitu kuivatus- ja kuivanapitojärjestelmä takaa kiinteistön kuivumisen ja kuivana pysymisen koko käyttöiän ajan. Menetelmä perustuu suureen virtausnopeuteen, lämpöön ja kuivattuun ilmaan, jotka kohdennetaan rakenteiden sisään erikoisvalmisteisten kuivatuskanavien kautta. Näin rakenteiden kuivaus on huomattavasti tehokkaampaa verrattuna perinteisiin pinnan kautta tapahtuviin kuivaustapoihin.

SafeDrying-järjestelmällä kuivatus onnistuu niin korjaus- kuin uudiskohteissakin, joissa rakennusmateriaalina on betoni, tiili tai harkko. Sen avulla voidaan kuivata ja pitää kuivina rakenteellisista kosteusongelmista kärsiviä rakenteita, lyhentää uudiskohteiden rakennusaikaa sekä lisätä rakenteiden vikasietoisuutta mahdollisten kosteusongelmien varalta.

Järjestelmä asennetaan kiinteäksi osaksi kiinteistöä. Uudiskohteissa kuivatuskanavisto valetaan betonilaatan sisään. Korjauskohteissa kanavat voidaan upottaa kuivatettaviin rakenteisiin tai asentaa pinta-asennuksena seinän ja lattian liitoskohtaan. Rakenteiden kuivuutta voidaan seurata reaaliaikaisen etävalvonnan avulla. Järjestelmän asennus voidaan toteuttaa jopa päivissä ja tilat voivat olla käytössä koko ajan.

SafeDrying-järjestelmällä on korjattu pahojakin kosteusongelmia, jotka ovat olleet perinteisillä menetelmillä jopa mahdottomia korjata. Varsinkin ahtaasti rakennetuilla kerrostaloalueilla ja rinteiseen rakennetuissa rivitaloissa järjestelmä on pelastunut taloyhtiöt suurilta korjauskustannuksilta.
Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa