Ulko-ovet

Tuotetiedot ja työohjeet

Ulko-ovi on kodin käyntikortti ja se toivottaa talonväen ja vieraat tervetulleeksi. Ulko-oven tulee olla näyttävä, mutta myös energiataloudellinen ja olemme kehittäneet ulko-ovemme juuri näistä lähtökohdista. Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa. Alumiiniverhoillut parvekeovemme on suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien karmisyvyydet ovat samat kuin ikkunoilla, ja ovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan. Parvekeovissa on mahdollisuus valita yksi- tai kaksilehtinen ovimalli.


Tuotetiedot työohjeet

ABLOY PULSE on digitaalinen lukitusjärjestelmä, joka vastaa taloyhtiöiden tämän päivän lukitustarpeisiin. PULSE soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa on paljon vaihtuvuutta.

PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa asukkaan avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin tarvittaviin tiloihin kuten asunnon oveen, ulko-oveen, roskakatoksen oveen ja yhteisiin tiloihin tai vaikka varaston riippulukkoon. PULSE-avain voidaan liittää jopa 10 eri lukostoon.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen

PULSE saa energiansa avaimen työntöliikkeestä, joten paristoja ei tarvita. Symmetrinen avain on helppokäyttöinen, se toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-valo ilmoittaa kulkuoikeudesta.

Avainten kulkuoikeuksia voidaan hallinnoida turvallisen pilvipalvelun kautta mistä tahansa. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standartoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle ja sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

ABLOY® PULSE - Edut

PULSE tarjoaa ylivertaisia etuja verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin lukitusjärjestelmiin tai mekaaniseen lukitukseen:

  • Avain ja lukko saavat toimintaenergiansa avaimen työntöliikkeestä.
  • PULSE-avain voidaan liittää jopa 10 eri lukostoon.
  • Avain käy lukkoon molemmin päin.
  • Avaimessa on vakiona etäluettava kulkutunniste.
  • Kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti etänä.
  • Kulkuoikeuksien muutokset ja määräaikaiset avaimet etänä.
  • Moderni ja huipputurvallinen SEOS-salausjärjestelmä tuo turvaa nyt ja tulevaisuudessa.
  • Ei huolta vanhentuvasta patentista, avaimia ei voi kopioida nyt eikä tulevaisuudessa.
  • PULSE-tuotteiden tuotekehitys ja loppukokoonpano tapahtuvat Abloyn tehtaalla Joensuussa.

Tuotetiedot työohjeet

Avaimettomuus tuo turvaa ja helpottaa arkea. Kotoa voi lähteä ilman avainnippua, eikä avaimet koskaan unohdu tai häviä. Asukkaan vaihtuessakin vaihdetaan vain koodi. Näin vältytään uudelleensarjoittamisilta ja avainrumbalta.

Avaimeton älylukko luo turvaa

Yale Doorman on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu avaimeton älylukko. Yale Doorman aukeaa kulkukoodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Avaimeton älylukko poistaa avaimiin liittyviä riskejä, koska avaimen häviämisestä, unohtumisesta tai kopioimisesta ei tarvitse huolehtia. Avaamiseen käytettävät kulkutunnisteet voi poistaa helposti käytöstä tarpeen mukaan. Samoin koodit voidaan vaihtaa kätevästi. Näin lukon uudelleensarjoittamista ei koskaan tarvita.

Kun älylukko on liitetty etäohjaukseen, asukkaan on helppo seurata oven käyttölokia, olipa hän itse missä tahansa. Näin asukas tietää kuka ovesta on milloinkin kulkenut. Yale Doorman lukittuu automaattisesti, kun ovi laitetaan kiinni. Lukitsematta jääneistä ovista ei siis tarvitse huolehtia.

Yale Doorman –älylukko on Secured by ABLOY. Tämä tarkoittaa sitä, että lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muiden Abloy tuotteiden.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä