Lumon parvekekaiteet

Lumon kaidejärjestelmä on yrityksen tuotekehitysosaston ja eri maiden arkkitehtien vuoropuhelun tulos. Järjestelmä on kaikilta osin pitkälle mietitty ja loppuun saakka hiottu. Uudet tekniset ratkaisut ja innovaatiot kiteyttävät Lumonin vuosikymmenten kokemuksen parvekejulkisivuista tyylikkäällä ja alaa eteenpäin vievällä tavalla. Tuotekehityksessä on myös huomioitu asiakkaiden vaatimukset työmaalogistiikkaa, työn tehokkuutta ja työturvallisuutta ajatellen. Uudenlaisen toimintamallin ansiosta Lumon pystyy lupaamaan tehokkaamman tilaus-toimitusprosessin kuin aikaisemmin.

Kaideratkaisut taipuvat monenlaiseen toteutukseen. Kohteesta ja makumieltymyksistä riippuen kaide voidaan tehdä tolpattomana tai tolpallisena. Vaakatuettu tolpaton kaide antaa mahdollisuuden nopealle asennukselle ja esteettömille näkymille. Verhousmateriaaleiksi voidaan valita lasi tai rakennuslevy. Värikkäillä laseilla ja erilaisilla kuvioinneilla saadaan parvekejulkisivuun persoonallista ilmettä.

Lumon kaidejärjestelmä on suunniteltu toimimaan moitteettomasti parvekelasien kanssa. Parvekelasit ja -kaiteet suosivat nykyajan minimalistista, aineetonta tyylikkyyttä ja on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Lumonille myönnetty Design from Finland -merkki onkin osoitus siitä, että tuotteet ja palvelut ovat ensiluokkaisen muotoilun tulosta.