Muuratut Terca-tulisijat

Tiilestä muuratun tulisijan hyvä lämmönvaraus perustuu materiaalien lisäksi sen kokonaismassaan. Massiivisena rakenteena muurattu tulisija varaa ja tasaa asunnon lämpöä, vaikka sitä ei lämmitettäisikään. Alhaisen pintalämpötilan vuoksi tiilestä muurattu tulisija luovuttaa lämpöä hitaasti ja pitkään; lämpötila ei nouse kiusallisen korkeaksi pitkänkään lämmitysvaiheen aikana, joten se on myös turvallinen.

Tiilestä voit rakentaa juuri omien toivomustesi ja tarpeidesi mukaisen tulisijan. Tiilien väri-, pinta- ja kokovaihtoehdot tarjoavat monia mahdollisuuksia. Puhtaaksimuurauksen lisäksi tulisija voidaan kaakeloida, rapata, slammata (ohutrapata) tai maalata.

Piippu- ja tulisijatiilet


Muut tiilet


Esitteet


Kuvagalleria tiilitulisijoista


Luota muurariin

Tulisijan teko kannattaa antaa ammattitaitoisen muurarin tehtäväksi, jolloin muurari määrittelee tarvittaessa toivomustenne mukaisen tulisijan materiaalimäärät. Voit hakea ammattilaisen tulisijan muuraukseen muurarien aluejärjestöistä tai tulisijamuurariyhdistyksestä. Kaikki muurattavaan tulisijaan tarvittavat materiaalit löydät rautakaupoista.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.