Öljylämmityksen kiinteistöpolttimet

Lämmitystavan valinta on yksi tärkeimmistä rakentamiseen liittyvistä päätöksistä. Oilonilta löytyy ratkaisut valitsitpa melkeinpä minkä tahansa lämmitysvaihtoehdon.

Suurin osa yhdistää yrityksen öljylämmitykseen, mutta nykyisin Oilonin lämmitysjärjestelmistä löytyy ratkaisut niin maalämpöön, öljyyn ja bioöljyyn, kaasuun ja maakaasuun, aurinko- ja ilma-vesilämpöön. Tänä päivänä kodin lämmitys toteutetaan yhä useammin eri energiamuotoja yhdistävänä ympäristöystävällisenä ja sähkönkulutusta vähentävänä hybridiratkaisuna.

Oilonin tarkoitus on auttaa asiakkaitamme löytämään ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen mukaisia lämmitysratkaisuja.

Hybridilämmityksellä säästää luontoa ja energiaa

Hybridilämmityksen ydin on monipuolinen varaaja, jonka ansiosta eri lämmitysmuotoja voidaan yhdistää. Samalla varaajalla voidaan ottaa talteen aurinkolämpökeräimien ja ilma-vesi- tai maalämpöpumpun avulla tehtyä energiaa. Korkeita kulutuspiikkejä varten energianlähteenä voi toimia bioöljy/ öljy-, biokaasu/kaasu-, pelletti- tai puulämmitys tai varaajassa vakiona olevat sähkövastukset.

Solarpro-aurinkolämpökeräimet lämmittää jopa puolet lämpimän käyttöveden määrästä

Aurinkolämmöllä voidaan Suomessa tuottaa jopa puolet vuotuisesta lämpimän käyttöveden energiasta. Aurinkolämpökeräimet voidaan liittää mihin tahansa vesikeskuslämmitysjärjestelmään ja niitä voidaan käyttää lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös suorasähkölämmitteisessä talossa.

Kaasu ja biokaasu


Ajankohtaista


Yhteydeottolomake


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Yhteystiedot