Lumon terassilasit ympärivuotiseen käyttöön

Lumon terassilasit soveltuvat monentyyppisille terasseille perinteisistä alumiinirunkoisista terasseista sisääntulojen suojiksi. Tyylikkäät terassilasitukset nostavat asuntojen arvoa ja lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä, mutta myös suojaavat terassirakenteita säänvaihteluilta. Taloyhtiölle lasitettu terassi tuo myös selvää rahallista hyötyä energiansäästönsä ansiosta. Terassilasit ovat yhdistettävissä Lumon kattolaseihin, jolloin kokonaisuudesta tulee selkeä ja yhtenevä.

Siro ja elegantti puitteeton terassilasitus tuo parvekelaseista tutun tavan liu´uttaa ja avata lasit myös terasseille. Puitteettomuus mahdollistaa esteettömät näköalat ja avaran tunnelman terassille. Valinnan mukaan lasit saadaan avautumaan niin sisä- kuin ulkopuolellekin.

Sivuunliukuva terassilasitus on ajaton, kestävä ja monikäyttöinen. Koko talon lasitusprojekteissa sivuunliukuvaa terassilasitusta käytetään tyypillisesti alakertojen maantasaisten parvekkeiden lasituksena. Lasitus on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan, ja joko 3- tai 5-kiskoisena. Kaikkiin Lumon terassilasivaihtoehtoihin on saatavissa lukot lisäämään turvallisuutta.

Huippuunsa hiotut Lumon terassilasitukset toteutetaan mittatilaustyönä kohteen ominaisuudet huomioiden. Lasiterassit on aina valmiiksi mietitty kokonaisuus, jossa on huomioitu niin lumikuormat kuin palo-osastoinnitkin. Eri värivaihtoehtomme tuovat terassilaseihin yksilöllistä ilmettä ja mahdollistavat arkkitehtuurillisesti tyylikkään ratkaisun.