Ruukin täyden palvelun kattoremontti

Ruukin täyden palvelun kattoremontti sisältää kaiken tarvittavan. Taloyhtiön päättäjälle ennakointi on valttia. Esimerkiksi vuotovauriot voivat aiheuttaa merkittäviä kustannuksia taloyhtiölle. Siksi taloyhtiön katot kannattaa korjata hyvissä ajoin, jo ennen kuin ongelmia ilmenee. Helpoin, nopein ja luotettavin tapa hankkia taloyhtiöön uudet katot on valita Ruukin täyden palvelun kattoremontti. Täyden palvelun kattoremonttiin kuuluu ammattimainen tiimi hoitamaan koko kattoprojektin alusta loppuun. Ruukin kattomestarit ja asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden työn jälkeen voi luottaa.


Ruukin täyden palvelun kattoremontti

Onko vanha kate elinkaarensa päässä?

Ennen kaikkea ongelmatilanteiden ehkäiseminen pitää asumisen mutkattomana ja asukkaat tyytyväisinä. Myyntitilanteessa myyntiaika lyhenee ja asukkaat saavat asunnoistaan korkeamman hinnan.

Kattomestari omalta alueeltasi auttaa

Kattomestaria tarvitaan, kun katon kunto askarruttaa asukasta. Taloyhtiön ottaessa yhteyttä kattomestariin, sovitaan kattoremontin arviokäynti paikan päälle. Katon tarkastuksen jälkeen suunnitellaan toimenpiteet yhdessä asukkaan kanssa.Paikallinen Ruukin kattomestari tuntee alueen ja pääsee paikalle nopealla aikataululla.

Muut kattotuotteet


Ota yhteyttä - Katto asennettuna tai tuotepakettina


Esitteet ja asennusohjeet

Tuote-esitteet, takuutiedot, tekniset piirustukset ja ohjeita katon huoltoon sekä asennukseen.