Toimiva ilmanvaihto on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä

Velco-korvausilmaventtiilit

Sisäilmaongelmien syynä voivat olla toimimattomat tai kokonaan puuttuvat korvausilmaventtiilit. Tällöin asuntoon ei virtaa riittävää määrää korvausilmaa poistuvan ilman tilalle ja ilmanvaihto ei toimi niin kuin se on tarkoitettu. Velco-korvausilmaventtiilit soveltuvat niin painovoimaisen- kuin koneellisen poistoilmanvaihdon kohteisiin. Velco-korvausilmaventtiilin voi asentaa vanhan venttiilin tilalle, kokonaan uuteen läpivientiin tai puiseen tuuletusluukkuun.

Velco-korvausilmaventtiilien avulla saadaan aikaan toimiva ilmanvaihto ympäri vuoden, kun venttiilissä oleva vahatermostaatti säätää venttiililautasen avausta automaattisesti, ulkolämpötilan mukaan. Korvausilman suodatus varmistetaan korkealuokkaisella Filtrete F7-luokan suodattimella. Lisäksi venttiileihin on saatavilla tehokkaat äänenvaimentimet. Velco-korvausilmaventtiilit ja suodattimet ovat VTT:llä tutkittuja ja venttiileille myönnetään 10 vuoden takuu.Palvelut taloyhtiöille

Korvausilmaventtiilien asentaminen painovoimaisen- tai koneellisen poistoilmanvaihdon kohteisiin käy yleensä helposti ja kustannukset ovat muutamasta satasesta noin tuhanteen euroon, riippuen venttiilien määrästä ja asennustavasta.

Hinnasto


Referenssikohteet


Rakentaja.fi Jäsentukku


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Yhteystiedot