Valloxilla huoneistokohtainen ilmanvaihto kuntoon koneellisesti

Vallox Oy on kehittänyt kompaktin ratkaisun kerrostalon huoneistokohtaisen ilmanvaihdon toteuttamiseen koneellisesti. Matala ja monipuolisesti sijoitettava ilmanvaihtokone, sekä halkaisijaltaan 75 mm ilmanvaihtokanava mahdollistavat ratkaisun, jossa valtaosa ilmanvaihdon tarvitsemista laitteista voidaan sijoittaa esim. eteisen katon alaslaskuun. br> BlueSky-kanava voidaan asentaa pienen halkaisijansa ja kanavan taipuisuuden ansiosta asunnon sisätiloihin, jolloin kanavan lämmöneristystarve minimoituu. Se soveltuu asennettavaksi välipohjiin, väliseiniin ja yläpohjan eristeisiin sekä betoniseen välipohjaan kuten sähkö- ja vesijohtojen suojaputket sekä viemärit. Myös ontelolaattojen onteloita voidaan hyödyntää asennuspaikkoina.


Valloxilla huoneistokohtainen ilmanvaihto kuntoon koneellisesti

MyVallox

MyVallox-ilmanvaihtokoneita voidaan ohjata graafisella ohjaimella: MyVallox Control. MV-koneissa on myös mahdollisuus etäohjaukseen pilvipalvelun kautta ja liitäntämahdollisuus taloautomaatioon.

Vallox - koneellinen ilmanvaihto

Vallox tarjoaa koneellisia ilmanvaihtoehtoja pien- ja rivitaloihin sekä kerrostalojen huoneistokohtaisen ilmanvaihdon toteutukseen. Ilmanvaihtokoneiden lisäksi Vallox toimittaa BlueSky -ilmanjakojärjestelmiä.

Ratkaisuja uusiin ja vanhoihin rakennuksiin BlueSkyllä

Vallox BlueSky on taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Asennuksen nopeus ja vähäinen kanavaosien tarve tekevät Vallox BlueSky -kanavasta edullisen ratkaisun sekä uudisrakennukseen että saneeraukseen.

Asuntokohtaiseen ilmanvaihtoon pieniin ja keskisuuriin pien-, rivi- ja kerrostaloihin

Asunnon koko max 100/130 m².

Ilmanvaihtokone suuriin asuntoihin

Asunnon koko max 350-400 m².

Vallox-tuotteet


Jäsentukku


Esitepalvelu


Videot


Lisätietoa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Vallox-jälleenmyyjät