Keittiömaailma - Ansaitset paremman keittiön

PUTKIREMONTTI TULOSSA? Entä jos pistät uusiksi myös keittiön? Kun uusit samalla keittiösi, pääset kertaremontilla ja häiriöllä ja säästät lisäksi asennuskustannuksissa. Keittiömaailma on paikka, josta saat suunnitteluapua ja löydät makuasi miellyttävät ratkaisut keittiöön. Olemme kehittäneet sinulle palvelumuodon, joka tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön ja/tai kylpyhuoneen odotuksen. Ammattilaisten kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiö- ja/tai kylpyhuoneremontti sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia. Hoida taloyhtiösi osakkaille uudet keittiöt samoilla pölyillä - Jätä yhteydenottopyyntö hyvissä ajoin!Keittiöremontti taloyhtiössä

Tee suunnitelmat yhdessä luotettavan ja kokeneen ammattilaisen kanssa. Vain todelliset ammattilaiset pystyvät ehdottamaan parhaita, kotisi ansaitsemia ratkaisuja. Suunnitelma ei välttämättä maksa mitään ja voi jopa auttaa säästämään rahaa hankkeen loppupuolella.

Tuoteet


Palvelut

Keittiömaailma on palveleva, kotimainen monimerkkimyymälä. Meiltä saat kaiken mitä keittiöösi tarvitset: suunnitteluavun, keittiökalusteet, kodinkoneet, hanat, tasot, asennuksen ja vaikkapa koko remontin.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Yhteystiedot