Autotallinovi, joka sopeutuu julkisivun mukaan

Tyylikäs, turvallinen ja tilan optimaalisesti hyödyntävä Crawford autotallinovi

Olipa talosi ulkonäkö millainen tahansa, Crawfordilla on siihen sopiva autotallinovi. Ovi korostaa talon arkkitehtuuria, kun valitset sen värin ja mallin huolella. Ikkunoiden ja muiden lisätarvikkeiden avulla voit muunnella oven ulkonäköä makusi mukaan.

Crawford g60-ovivalikoima on markkinoiden suurimpia. Ovien lämmöneristyskyky on lisäksi Suomen vaativiin olosuhteisiin soveltuva. Tilaamme kaikki ovet asiakkaan mittojen mukaisesti. Ovi asennetaan aukon sisäpuolelle.

Turvallisuuden suhteen Crawford-ovikoneisto on sataprosenttisen luotettava. Erityisen mukavalta tuntuu, että niin täydellinen järjestelmä on vielä hyvännäköinenkin.

Uutuusmalliston jäsenet: Crawford Smart 42, Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42

Rivi-, kerros- tai paritalo: Sinun talollasi on oma tyylinsä – ja sopiva autotallinovi voi korostaa sitä. Crawford Entrematic voi tarjota sinulle tarkalleen sellaisen oven, joka vahvistaa asuinympäristösi yleisvaikutelmaa. Kaunis näkymä: sinulle ja sinun ympäristöllesi.

Ovikoneistot

Mukavuuden kaksi puolta: helppous ja turvallisuus. Istut rentoutuneena autossa, painat pienen käsilähettimesi nappia ja autotallinovi alkaa avautua. Edes huono sää ei pilaa hyvää tuultasi - sinähän pysyt kuivana.

Ota yhteyttä edustajaan


Jälleenmyynti ja huolto


Katso aiheeseen liittyvät uutiset