NIBE-kiinteistömaalämpöpumput

Suuriin kiinteistöihin kannattaa usein lämmitysjärjestelmäksi valita maalämpö. Maalämpö sopii kaikenlaisiin rakennuksiin (esim. kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin ja muihin paljon lämpöä tarvitseviin rakennuksiin), joissa on vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä; vesikiertoiset patterit, lattialämmitys tai vesikiertoinen ilmalämmityspatteri. Mitä isompi kiinteistö, sen suurempi säästö. Kiinteistömaalämpöpumppuja voidaan kytkeä sarjaan jopa 9 kpl. Näin saadaan yhden ohjauksen taakse jopa 540 kW tehoa.

Kiinteistömaalämmön kanssa kannattaa hankkia myös järjestelmään sopiva ja riittävä lämpöpumppuvaraaja, joka huolehtii lämmitysveden riittävyydestä. Ei myöskään kannata unohtaa lämpimän käyttöveden lämpötilavaatimuksia, jotka saavutetaan tehokkaasti ja energiaa säästäen lämminvesilatausryhmää käyttämällä. 

NIBE F1355 on uuden sukupolven maalämpöpumppu, joka lämmittää rakennuksen tilat ja lämpimän käyttöveden invertteriohjatulla kompressorilla. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumpulla on optimaalinen vuosihyötysuhde ja kahden kompressorin joustavalla käytöllä laitteen toimintavarmuus ja -ikä lisääntyy. Lämpöpumpussa on kaksi kompressoria, joilla saa tarvittaessa myös samanaikaisen lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuoton. NIBE F1355:n käyttö on helppoa selkeästä värinäytöllisestä ohjauspaneelista. Lämpöpumpun toimintaa voidaan valvoa ja tarvittaessa ohjata myös etänä NIBE Uplink:n avulla.

Lue lisää kiinteistömaalämpöpumpusta NIBE F1355

NIBE F1345 voi ohjata neljää eri lämmityspiiriä, esim. yhtä lattialämmitykselle, jossa on alhaisempi menolämpötila kuin patteripiireissä. F1345-maalämpöpumpussa on valmius ulkoisen lisälämmön ohjaukseen. Käyttöveden lämmitys voidaan priorisoida, joko yhdellä tai kahdella kompressorilla. Tämä mahdollistaa lämmitysveden ja käyttöveden samanaikaisen tuotannon.

Lämpöpumppu voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin, kuten lämpöpatteri-, konvektori- tai lattialämmitysjärjestelmään. F1345 on varustettu selkeällä värinäytöllisellä ohjauspaneelilla.

Lue lisää maalämpöpumpusta NIBE F1345

NIBE-jälleenmyyjät hoitavat tarvittaessa koko projektin taloyhtiön puolesta, porauksesta käyttöopastukseen asti. Jätä NIBEn asiantuntijoille yhteydenottopyyntö tästä >>>


NIBE-kiinteistömaalämpöpumput