Doventus Oy – korjausrakentamisen laatupalvelut käytössäsi

Doventus Oy on vuodesta 2003 lähtien tarjonnut rakennusalan suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluja. Viemme alaamme rohkeasti eteenpäin – asiakkaitamme kuunnellen, uutta kehittäen ja laatua tuottaen. 

Suunnittelupalvelut: Onnistunut ja yksilöllinen suunnitteluratkaisu syntyy useiden suunnittelijoiden yhteistyön tuloksena. Yrityksessämme työskentelee sekä arkkitehtejä että rakennusinsinöörejä. Palvelemme monialaisella osaamisellamme sekä korjaus- että uudisrakentajia. Tarjoamme myös sisustus- ja pihasuunnittelupalveluja. 

Arkkitehtipalvelut: Hyvä arkkitehtuuri luo tilaa elämän eri osa-alueille. Luovuus ja suunnittelun eri osa-alueiden merkitysten ymmärtäminen kiteytyy työssämme kokonaisuuksien tasapainoisena hallintana. 

Projektinjohto ja valvonta: Rakennushankkeen vastuullinen ohjaaminen varmistaa laadukkaimman lopputuloksen. Rakennuttajakonsultteina toimimme aina aktiivisesti, avoimesti ja asiakasta kuunnellen. 

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu kokonaispalveluna: Ohjenuorana kaikessa työssämme toimivat innovatiivisuus, jatkuva oppiminen ja kyky kuunnella. Kanssamme projektisi saa tuulta purjeisiinsa.


Doventus Oy – korjausrakentamisen laatupalvelut käytössäsi

Projektinjohto

Ammattitaitoinen projektinjohto on onnistuneen rakennushankkeen perusedellytys. Rakennuttajakonsultteina Doventus toimii tilaajan edunvalvojana.

Suunnittelupalvelut

Ammattitaitoisella rakennesuunnittelulla parannetaan rakennuksen toimivuutta ja pidennetään sen elinkaarta. Doventus Oy hyödyntää kaikessa suunnittelutyössään alan viimeisintä tietotaitoa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset