Asennustarvikkeet ja -kalusteet kaikkeen rakentamiseen

ABB:n Wiring Accessories -yksikkö on tuottanut asennustarvikkeita ja asennuskalusteita Pohjoismaihin yli 30 vuoden ajan ja on johtava tavarantoimittaja alueella. Tuotteiden suunnittelussa ABB ottaa huomioon paikallisen asennuskulttuurin, standardit ja vaatimukset sekä ilmaston aiheuttamat erityisvaatimukset. Vain mielikuvitus voi rajoittaa mahdollisuuksia. ABB toimittaa asennustarvikkeita ja -kalusteita kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin yksityiskodeista hotelleihin, toimistoihin ja julkisiin rakennuksiin.ABB:n asennuskalusteet

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Sähköistyksen päivitys tuo turvallisuutta ja energiansäästöä

Nykyaikainen sähköistys tuo paitsi mukavuutta asumiseen ja joustavuutta ohjauksiin, sillä voidaan myös lisätä merkittävästi turvallisuutta. Energiansäästöä saadaan aikaan muun muassa kiinteistöautomaatiolla tai parannuksilla valaistuksenohjaukseen.

Merkinantotuotteilla lisää turvallisuutta

Merkinantotuotteiden valikoimasta voi koota tarkoituksenmukaiset järjestelmät parantamaan asukkaiden turvallisuutta. Palvelutaloissa tulee kysymykseen esimerkiksi hätäkutsut ja palvelupyynnöt. Asuinkerrostaloissa kosteusvahti varoittaa vesivuodoista ja estää vesivahingot.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


TUTUSTU MYÖS