ISODRÄN - kosteuseristys maanvastaisiin rakenteisiin

Kellarin ulkoseinän lämpimänä ja kuivana pysymisen edellytyksenä on täydellinen kosteussuoja, joka koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.

Salaojarakennetta tarvitaan johtamaan ylimääräiset vedet maasta salaojajärjestelmään. Kapillaarisuuden katkaisu on välttämätön, jotta maassa kellarin ulkopuolella olevan kosteuden siirtyminen perusmuuriin voidaan estää. Kellarin seinän ulkopuolinen lämmöneristys on lämpimän kellariseinän ehdoton edellytys. ISODRÄN® -rakenteella on nämä kolme ominaisuutta, jotka puolestaan takaavat yksinkertaisen asennustavan ja alhaiset kokonaiskustannukset.
ISODRÄN - kosteuseristys maanvastaisiin rakenteisiin

Kellarin perusmuuri

Täydelliseltä kosteussuojalta vaaditaan kolme erittäin tärkeää ominaisuutta: salaojitusta, kapillaarisuuden katkaisua ja lämmöneristystä. ISODRÄN-levyllä, joka on järjestelmämme perusta, on kaikki nämä ominaisuudet, mikä tekee rakenteesta helpon toteuttaa sekä taloudellisen.

Maanvarainen laatta

Maavarainen laatta, jota perustettaessa on huomioitu kosteuden eristäminen, energiankulutus, radonkaasu, routa ja rakennuskustannukset.

Rossipohjat / ryömintätilat


Tutustu Isodrän-menetelmään videoiden avulla

Katso mm. tuotteen esittelyvideo, joka havainnollistaa, miten Isodrän-menetelmä toimii käytännössä. Saat tietoa tuotteen monipuolisista ominaisuuksista, oikeasta asennustavasta sekä erilaisista käyttökohteista.

Suunnittelu ja asennus


Lataa esitteitä


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Yhteystiedot