Smartvatten - Vesitehokkuuden Asiantuntija

Smartvatten on kasvava vuonna 2013 perustettu Pohjois-Euroopan johtava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme kiinteistöalalle ja vesilaitossektorille tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Meillä on yli 110 työntekijää kahdeksassa eri maassa ja toimitilat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Saksassa. Olemme yritys, jossa niin työntekijät kuin sidosryhmämme ovat sitoutuneita auttamaan globaalin vesikriisin ratkaisemisessa yhdessä innostuen, asiantuntevasti, yhteistyöllä ja vastuullisesti.

Smartvatten - Vesitehokkuuden Asiantuntija

Palvelumme


Smartvattenin vesitehokkuuspalvelu

Tutustu Smartvattenin vesitehokkuuspalveluun

VertoBlue

VertoBlue on nykyaikainen vesimittari ja fiksun taloyhtiön valinta. Tarkemmin sanottuna VertoBlue on älykäs, etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä, joka mittaa kulutuksen jopa tunneittain. Digitaalisen huoneistonäytön ja mobiilisovelluksen avulla asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan omassa asunnossaan. Näin hänen on helppo tehdä valintoja veden ja energian säästämiseksi. VertoBlue tekee vedenmittauksesta tarkkaa, ajantasaista ja erittäin vaivatonta.

VertoLite

VertoLite on kevyt ratkaisu vedenmittaukseen. Järjestelmä on helppo asentaa, koska se pitää sisällään vain vesimittarit, ja on heti käyttövalmis. Vedenkulutustiedot ovat ammattilaisten ulottuvissa missä ja milloin vain selainpohjaisen VertoLive-pilvipalvelun kautta ja asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan VertoMobile-sovelluksen avulla. Verto vastaa VertoLite-laitteiston toimivuudesta koko sopimuskauden ajan.

VertoLive

VertoLive tekee vedenmittauksesta täydellistä. Palvelu mahdollistaa täsmällisen, huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seurannan missä ja milloin vain. Se toimii selaimessa tai mobiilissa, ilman erillisiä ohjelmia. Ajantasaiset ja virheettömät tiedot siirtyvät VertoLive-palveluun automaattisesti jopa tunneittain.

VertoMobile

VertoLiveen kiinteänä osana kuuluva VertoMobile tuo vedenkulutustiedot läpinäkyväksi myös asukkaalle. Asukas näkee taloutensa vedenkulutuslukemat vuorokausitasolla ja saa ilmoituksen, jos vedenkulutus on ylittänyt keskiarvon.

Kiinnostuitko?


Tietoa vedenkulutuksesta


Verto somessa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset