Verton huoneistokohtainen vedenmittaus­järjestelmä on viisaan taloyhtiön valinta

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia ja etäluettavia vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Lisäksi tarjoamme vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalvelua, joka yhdistää järjestelmämme huollon, ylläpidon, laskutuksen ja asiakaspalvelun ainutlaatuisella tavalla. Asiakkaanamme säästät paitsi aikaa ja energiaa myös selvää rahaa.

Verton huoneistokohtainen vedenmittaus­järjestelmä on viisaan taloyhtiön valinta

Vesi on maailman arvokkain asia. Siksi sen kulutuksella on väliä.

Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verto-käyttäjien asiakastyytyväisyys on tutkitusti* huippuluokkaa. Verton vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

*Taloustutkimus 2020

Palvelumme


VertoBlue

VertoBlue on nykyaikainen vesimittari ja fiksun taloyhtiön valinta. Tarkemmin sanottuna VertoBlue on älykäs, etäluettava ja huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä, joka mittaa kulutuksen jopa tunneittain. Digitaalisen huoneistonäytön ja mobiilisovelluksen avulla asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan omassa asunnossaan. Näin hänen on helppo tehdä valintoja veden ja energian säästämiseksi. VertoBlue tekee vedenmittauksesta tarkkaa, ajantasaista ja erittäin vaivatonta.

VertoLite

VertoLite on kevyt ratkaisu vedenmittaukseen. Järjestelmä on helppo asentaa, koska se pitää sisällään vain vesimittarit, ja on heti käyttövalmis. Vedenkulutustiedot ovat ammattilaisten ulottuvissa missä ja milloin vain selainpohjaisen VertoLive-pilvipalvelun kautta ja asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan VertoMobile-sovelluksen avulla. Verto vastaa VertoLite-laitteiston toimivuudesta koko sopimuskauden ajan.

VertoLive

VertoLive tekee vedenmittauksesta täydellistä. Palvelu mahdollistaa täsmällisen, huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seurannan missä ja milloin vain. Se toimii selaimessa tai mobiilissa, ilman erillisiä ohjelmia. Ajantasaiset ja virheettömät tiedot siirtyvät VertoLive-palveluun automaattisesti jopa tunneittain.

VertoMobile

VertoLiveen kiinteänä osana kuuluva VertoMobile tuo vedenkulutustiedot läpinäkyväksi myös asukkaalle. Asukas näkee taloutensa vedenkulutuslukemat vuorokausitasolla ja saa ilmoituksen, jos vedenkulutus on ylittänyt keskiarvon.

Kiinnostuitko?


Tietoa vedenkulutuksesta


Verto somessa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset