Miksi Katepal-kumibitumikate?

Muuttuvat sääolosuhteet, kiristyvät energiamääräykset lisälämmöneristyksineen ja rakenteiden toteutustapojen muutos vaativat vesikattomateriaaleilta yhä enemmän.  

Katepal käyttää kaikissa katteissaan SBS-kumibitumia, joka kestää kaksi kertaa pidempään kuin tavallinen bitumikate. Se ei säiky pohjoisen äärimmäisiä säätiloja. Materiaali joustaa suomalaisen sitkeänä, vaikka hellepäivänä katto voi hohtaa 80-asteisena ja pakkasöinä jäähtyä -35 asteeseen. Bitumikatto asennetaan aina kunnon alustalle, joka eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä, ja toimii kosteusteknisesti oikein. Levy- tai umpilaudoitettu alusta on lisäksi tukeva ja turvallinen jo asennusvaiheessa.

Talvella lumi pysyy turvallisesti katolla katteiden karhean pinnan ansiosta eikä putoile omia aikojaan pihalla kulkijoiden tai istutusten päälle. Edes erillisiä lumiesteitä ei tarvitse viritellä. Sateen rummutus ei häiritse pahimmallakaan ukkosmyräkällä ja vesi juoksee kiltisti sinne minne pitääkin.

Kattopinnat ovat haasteellisempia kuin ennen: suurempia, monimuotoisempia ja runsailla yksityiskohdilla varustettuja. Haasteena on saada isot katot toimimaan halutulla tavalla sekä kestämään luvatun käyttöiän. Katepal on ottanut haasteen vastaan ja tarjoaa taloyhtiöllenne vain parasta – kotimaisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla


Miksi Katepal-kumibitumikate?