Bauer-vedenkäsittelyratkaisu

Bauer Solutions Oy on erikoistunut innovatiiviseen, kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn, joka säästää rahaa, energiaa ja ympäristöä. Sähkömagneettisen vedenkäsittelylaitteen käyttö lämmitys- ja käyttövesijärjestelmissä sekä teollisuuden prosesseissa minimoi korroosion ja ehkäisee kerrostumien synnyn sekä mahdollistaa merkittävän energiansäästön. Bauer-vedenkäsittelylaite soveltuu käytettäväksi kaikille putkimateriaaleille uusissa ja vanhoissa käyttökohteissa, kuten asuin- ja liikekiinteistöissä, maataloudessa, kouluissa, jäähalleissa, sairaaloissa, suurkeittiöissä ja suurissa teollisuuslaitoksissa.

Bauer Solutions on suomalainen vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka valmistaa ja myy Bauer-vedenkäsittelylaitteita.


Bauer-vedenkäsittelyratkaisu

Tuotteet

Bauer-vedenkäsittelylaite on ilman kemikaaleja toimiva, veden fysikaalisia ominaisuuksia muokkaava laite, jolla minimoidaan vesiputkistojen ja siihen kuuluvien venttiilien, lämmönsiirtimien, hanojen ja muiden toimilaitteiden käytettävyyteen vaikuttava kalkkeutuminen. Laitteen kyky puhdistaa vesijärjestelmiä koskee myös rautahydroksideja sekä kuparioksideja, eli hapettumisen seurauksena syntyviä kupari- sekä ruostesakkaumia.

Referenssikohteet - tutustu

Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmän asennus on tuonut lukuisiin asuinkiinteistöihin kustannussäästöjä parantamalla lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän toimintaa.

Ajankohtaista

Bauer osallistuu aktiivisesti messuille sekä erilaisiin tapahtumiin. Tule tutustumaan ja keskustelemaan tarkemmin kiinteistöösi sopivasta Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista.

Yhteystiedot

Voit lähettää yhteydenottopyyntösi ja/tai kysymyksesi alla olevan Ota yhteyttä -linkin kautta. Bauer vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset