Bauer-vedenkäsittelyratkaisu

Bauerin vedenkäsittelyratkaisu sopii kaikkien asuinkiinteistöjen lämmitys- ja käyttövesijärjestelmille. Sen avulla minimoidaan kalkki- ja ruostekerrostumien muodostuminen, poistetaan vanhat kerrostumat, parannetaan kupari- ja sinkittyjen putkistojen korroosionkestävyyttä sekä ehkäistään veden ruosteiseksi värjäytymistä. Bauer-vedenkäsittelylaitteisto pitää puhtaana myös muoviputkistot.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu lisää käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää ja tarjoaa merkittäviä säästöjä korjaus- ja huoltokustannuksissa. Myös energian käyttö vähenee kun kaikki järjestelmien osa-alueet lämmönvaihtimesta putkistoon ja lämpöpattereihin asti toimivat tehokkaammin. Kemikaaliton ratkaisu helpottaa talotekniikasta vastaavien työtä ja säästää mm. puhtaanapitokuluja.Tuotteet

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Palvelut

Bauerin omat asiantuntijat sekä osaava kumppaniverkosto varmistavat, että Bauer-ratkaisun käyttöönotto sujuu vaivattomasti ja laitteiston elinkaari on mahdollisimman pitkä.

Referenssikohteet - tutustu

Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmän asennus on tuonut lukuisiin asuinkiinteistöihin kustannussäästöjä parantamalla lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän toimintaa.

Ajankohtaista

Bauer osallistuu aktiivisesti messuille sekä erilaisiin tapahtumiin. Tule tutustumaan ja keskustelemaan tarkemmin kiinteistöösi sopivasta Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Yhteystiedot