Taloyhtiölaajakaista DNA:lta

DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiöasiakas saa DNA Netin tuntuvalla hintaedulla. Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Oman netin nopeutta voi nostaa helposti ja valita itselle sopivan liittymävaihtoehdon. Nopeutta on saatavilla aina täyteen gigaan eli 1000M asti. Kun netti on riittävän nopea ja tehokas, voit olla varma, että ohjelmat eivät pätki, vaikka katsoisit niitä täydellä 4K-tarkkuudella. Nopealla ja pätkimättömällä netillä koko perheen viihtyminen on helppoa monella laitteella yhtä aikaa.

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti ilman mitään toimenpiteitä isännöitsijältä tai asukkailta. Tarvittaessa taloyhtiössä voidaan järjestää maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle. Asukkaiden omat lisänopeuksiin ja muihin palveluihin liittyvät tilaukset sekä huoltoa koskevat asiat hoituvat suoraan DNA:n nopean ja mutkattoman asiakaspalvelun kautta.


DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiön asukkaat

Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy automaattisesti vastikkeeseesi. Nopeutta on helppo nostaa niin suureksi kuin itse tarvitset – aina 1 gigaan eli 1000 megaan asti.

Kodinportti kosketustaulu

Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Se tuo taloyhtiön ilmoitustaulun yhden klikin päähän. Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi.

Haluatko kuulla lisää?Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
DNA Netti taloyhtiöille

TUTUSTU MYÖS