Poistoilmakoneiden ja IV:n modernisointi

Poistoilmakoneiden ja IV:n modernisointi

Koneellinen poistoilmanvaihto on yleisin ratkaisu vuosina 1970 - 2000 rakennetuissa kerrostaloissa. Järjestelmä perustuu talon katolla oleviin poistopuhaltimiin eli huippuimureihin. Korvaavaa ilmaa asuntoihin tulee korvausilmaventtiileistä, ovien ja ikkunoiden raoista, postiluukusta ja pahimmillaan rakenteiden läpi.

Älykäs ohjausjärjestelmä mahdollistaa tehokkaamman pakkaspudotuksen ja kesäaikaan huoneistoja voidaan viilentää öisin. Uudet EC-puhaltimet kuluttavat vähemmän sähköä, ovat hiljaisempia ja vähentävät lämmönkulutusta. Jatkuva säätö ylläpitää suunniteltua tasapainoa, vaikka venttiilit jossain päin taloa tukittaisiin.

Ouman tarjoaa helppoa pakettia poistokoneiden saneeraukseen. Paketti sisältää uudet puhaltimet asennettuna, älykkään ja tarpeenmukaisen ohjauksen, sekä kanaviston nuohouksen ja ilmamäärien säädön.

Taloyhtiön poistoilmakoneiden ja ilmanvaihdon modernisointi

Vaihdamme vanhat 2-nopeusohjatut huippuimurit uusiin EC-puhaltimiin, jotka ovat portaattomasti säätyviä. Myös ilmanvaihtokanavat nuohotaan ja huoneistokohtaiset ilmamäärät säädetään oikeiksi

Ota yhteyttä


Katso aiheeseen liittyvät uutiset