Bosch kiinteistölämpöpumppu

Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Boschin kiinteistömaalämpölämpöpumput soveltuvat rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Bosch-konsernilla on lähes 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta. Suurin osa kehitystyöstä tapahtuu Ruotsissa, joten ratkaisut sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.
Bosch kiinteistölämpöpumppu

Bosch Compress 7000 LW

Bosch Compress 7000 LW -mallissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa ilman sähkövastusta korkeat menolämpötilat (68 astetta). Lämpöpumpun tehon voi valita kokoluokista 22, 28, 38, 48, 54, 64, 72 ja 80 kW. Yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta. Bosch lämpöpumpulla kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, asukkaat puolestaan pienemmät lämmityskustannukset.

Luotettava asennus

Kiinteistölämpömestareilla on kaikki osaaminen, jota tarvitaan optimaalisiin lämmitysratkaisuihin erikokoisissa kiinteistöissä.

Huipputakuu

Valitsemalla Boschin saat 6 vuoden takuun lisäksi ainutlaatuisen etävalvonnan turvaksesi!

Ohjeita suunnittelijoille


Katso aiheeseen liittyvät uutiset