Oviku tekee nykyisestä lukostasi älykkäämmän

Avaimet piiloon, tämä lukko aukeaa puhelimella

Oviku Nero tuo turvallisuuden tunnetta kotona ja etänä, älypuhelimesi toimiessa avaimena. Älypuhelimeesi ladattavan sovelluksen avulla hallinnoit pääsyä kotiisi suomalaisen patentoidun innovaation avulla, missä ikinä oletkin. Voit milloin tahansa jakaa pääsyn kotiisi kenelle itse haluat, perheelle, ystäville tai vaikka siivoojalle. Voit tarkistaa milloin vain, onko jakamiasi avaimia käytetty.

Oviku Nero soveltuu käytettäväksi paitsi omakotitaloissa, myös vuokra-asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa lukituksesta vastaa usein taloyhtiö tai isännöitsijä. Oviku Oy on perustettu Suomessa vuonna 2012 kahden turvallisuusalan ammattilaisen toimesta. Siksi turvallisuus ei ole Ovikun perustajille pelkkää teknologiaa. Se on tunne. Asiakkaiden turvallisuuden tunne on ohjaava arvo innovaatioiden takana. Oviku Nero tuulettaa älylukkomarkkinoita yksinkertaisen kekseliäillä ominaisuuksillaan.
Avaimet piiloon, tämä lukko aukeaa puhelimella

Oviku Secure Lock

Patentoitu tiirikointisuojattu lukko varmistaa, ettei kesken yöunien kukaan pääse sisään tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella. Tuotteen voi helposti asentaa oven nykyisen vääntönupin tilalle ja se on yhteensopiva yleisimpien lukkotyyppien kanssa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Oviku lukittava ovenkahva

Onko talossasi ovia, joiden taakse et halua päästää uteliaita lapsia, lemmikkejä tai ventovieraita? Patentoitu Ovikun lukittava ovenkahva on kätevä ja tyylikäs tapa rajoittaa pääsyä kodin eri huoneisiin.

Videoita tuotteiden käytöstä ja asennuksista


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset