Pienet päällysteen paikkaukset nopeasti

Asfalttipaikkaukset nopeasti ja turvallisesti - tarvittaessa koko pihan asfaltointi

Pihan ja tien päällysteen pitäminen hyvässä kunnossa on yksi tae turvallisuudelle sekä asuinalueen viihtyvyydelle. Asfalttipäällysteestä kannattaa huolehtia huoltamalla sitä tasaisin väliajoin, jolloin voidaan säästää huomattavia summia pitkällä aikavälillä. NCC:llä on vankka kokemus sekä asfalttipintojen korjaustöistä että taloyhtiöiden pihan asfalttipäällystyksestä.

NCC tarjoaa taloyhtiöille pihojen kunnostustöitä, päällystystä ja asfaltinpaikkausta monin paikoin ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa on lisäksi erityisketterä NCC Microteam -palvelu pienimpiin kuumapaikkaustöihin. Microteamin kuumapaikkaus on nopea, kustannustehokas ja ennen kaikkea kestävä asfaltinkorjausmenetelmä. NCC Microteamin ammattilaisilla on runsaasti kokemusta ja osaamista erilaisten teiden ja piha-alueiden ylläpitotöistä. Paikkausten lisäksi Microteam hoitaa tarvittaessa mm. epätasaisuudet, laatoitusten ja reunakivien korjaukset, halkeamat ja kaivojen säädöt. Kokemus, osaaminen, materiaalit ja hyvä palvelu on pakattu kätevästi yhteen autoon.

Pyydä tarjous asfalttipihojen päällystyksestä ja paikkauksesta! Palvelutarjonta vaihtelee jonkin verran alueittain.
Asfalttipaikkaukset nopeasti ja turvallisesti - tarvittaessa koko pihan asfaltointi

Näin NCC Microteam toimii

Katso, miten nopea asfaltinpaikkaus käytännössä toimii. Ammattilainen saapuu paikalle pienellä kuorma-autolla, jossa kulkee mukana kaikki tarvittava.

Asfaltin hoito-ohjeet

Asfaltin kestoikä piha-alueilla on noin 10–50 vuotta riippuen liikennemääristä ja raskaan kaluston käynneistä sekä siitä kuinka hyvin päällystettä hoidetaan ja huolletaan.

Ota yhteyttä

Puh. 050 470 5544 / NCC Microteam pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa

TUTUSTU MYÖS