Halltex-putkikotelot

Halltex-putkikotelot

Halltexin asennusvalmiit putkikotelot on tarkoitettu erilaisten putkivetojen kotelointiin asuntojen kuivissa sisätiloissa. Monikäyttöisillä putkikoteloilla saa tyylikkäästi, huomaamattomasti ja kustannustehokkaasti piiloon esimerkiksi käyttövesiputket sekä keskuspölynimurin ja lämpöpumpun putket.

Putkikoteloilla ja kannakkeilla on neljä vakiokokoa, ja niitä on saatavilla L- ja U-mallisina. Kokonaisille kerrostalokohteille voidaan tarvittaessa myös valmistaa erikoiskokoja. MDF-levystä valmistetussa kotelossa on hillitysti karhennettu vinyylitapettipinta, joka sulautuu seiniin ja kattoihin. Kotelon valkoisen värin (värikoodi NCS S 0500-N) voi halutessaan vaihtaa maalaamalla. Hiomista tai muita pohjatöitä ei tarvita. Asennus on helppoa ja nopeaa, sillä valmiit kotelot tarvitsee vain ruuvata paikoilleen.


Halltex-putkikotelot

Halltex Oy

Halltex Oy on suomalainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946. Tuolloin Halltex-puukuitulevyn valmistus alkoi Hallmanin kauppahuoneen omistaman Sammon Rulla Oy:n tehtaalla. 1960- ja 1970-lukujen taitteessa Halltex-levyn tuoteoikeudet myytiin Hackman-konsernille. Vuonna 1993 yritys tavaramerkkeineen irtaantui Hackmanista. Nykyisin Halltexilla on toimintaa kahdella paikkakunnalla, Hankasalmella ja Juvalla. Aiemmin Halltex Oy markkinoi valmistamiaan ulko-ovia nimellä Seitsemän veljeksen ovet, mutta muutama vuosi sitten myös ulko-ovet siirrettiin Halltex-nimen alle.

Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Halltex-putkikotelot