Kiinteistötahkola - Asumisen asiantuntija

Isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Toiminnan perusajatuksena on tuottaa laadukasta palvelua asiakkaille. Kiinteistötahkola toimii kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä. Yrityksessä työskentelee yli 200 kiinteistöalan ammattilaista, ja asiakkaina on yli 2000 taloyhtiötä.

Alkuaikojen kahdesta peruspalvelusta – isännöinnistä ja kiinteistövälityksestä – on Kiinteistötahkola laajentanut palvelutarjontaa kiinteistökirjanpitoon, kiinteistömanageeraukseen sekä vuokra-asuntovälitykseen.
Kiinteistötahkola - Asumisen asiantuntija

Manageeraus

Manageeraussopimus voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Manageeraus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, raportoinnista, normaalista ja teknisestä isännöinnistä, vuokraus- ja myyntipalveluista, erilaisten sopimusten tekemisestä sekä energiamanageerauksesta. Lisäksi manageeraukseen voidaan sisällyttää erilaisten käyttäjäpalveluiden hankinta.

Pienet taloyhtiöt

Kiinteistötahkola on kehittänyt pieniä taloyhtiöitä palvellakseen kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

Asiaa asumisen arjesta


Pyydä tarjous isännöinnistä


Välityspalvelut

Kiinteistötahkola tarjoaa myös välityspalveluja kiinteistöjen ja huoneistojen omistajille sekä asuntojen ja toimitilojen etsijöille. Asuntoja vuokrataan ympäri Suomen. Toimitiloja välitetään pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


TUTUSTU MYÖS