Tavoitteena pumppausprosessin katkeamaton toiminta

Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen katkeamaton toiminta on strategisen tärkeätä kiinteistöissä, joissa ne vaaditaan. Tärkeä osa pumppaamojen ylläpitoa ovat vuosihuoltosopimukset. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan pumppaamojen häiriötön toiminta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta. Capse:n pumppaamo palvelut tarjoavat pumppaamojen huolto- ja kunnossapitotoimien lisäksi pumppaamojen ja niiden painelinjojen kuntotutkimuksia sekä pumppaamojen käyttöönottoja ja saneerauksia.

Capse käyttää itse kehittämäänsä Capse Kuntotutkimus -konseptia, jossa ei keskitytä vain sen hetkiseen tilanteeseen, vaan mietitään myös tulevaisuuden huoltotarpeita. Tarkoitus on, että vikahälytyksiä syntyisi pumppaamon elinkaaren aikana mahdollisimman vähän. Vikahuoltopalvelu päivystää kuitenkin 24/7.

Koko virtaustekniikan hallintaan liittyvät lisäksi Capse:n imuautopalvelut eli viemärien-, pumppaamojen- ja erotinkaivojen huuhtelut, pesut ja tyhjentämiset sekä putkistojen avaukset ja huoltohuuhtelut.

Capse huoltaa ja saneeraa kaikkien valmistajien pumppuja ja pumppaamoita. Capse maahantuo lisäksi Caprar-tehtaan pumppuja eri käyttökohteisiin. Tämä varmistaa, että huolto- ja hälytyskäynnille löytyy aina varastosta tuote käyttökohteeseen.

Pumppaamot kuntoon asiantuntijan toimesta

Capse Oy on kokonaisvaltainen jätevesitekniikan palvelutalo, jolla on täydellinen pumppaamotarvikevarasto, ainutlaatuinen päivystyspalvelu sekä nopea vaste-aika.

Capse Oy:n pumppaamohuolto koostuu isosta ammattilaisten joukosta, jotka ovat erikoistuneet pumppaamojen huoltoon, korjauksiin, kunnossapitoon sekä saneerauksiin.

Vanha pumppaamosäiliö vaatii harvoin uusimista, joten säiliötä on todella helppo käyttää hyödyksi saneeraustilanteissa. Vanhoja betoni- ja lasikuitusäiliöitä on myös helpompaa ja nopeampaa huoltaa kuin uusia, ahtaita, muovipumppaamoita. Pumppaamosaneeraus kestää yleensä yhdestä kolmeen arkipäivää.

Capsen kuntoanalyysipalveluraportti on työkalu kiinteistön omistajalle. Se kertoo missä mennään, mitkä ovat akuutit korjaustarpeet sekä miten huoltotarve tulisi suunnitella vuositasolla. Analyysi tuo esille myös riskinhallinnan kannalta välttämättömät toimet esim. automatiikan mahdollisuudet. Kaikesta toiminnasta asiakas saa myös kirjalliset dokumentit ja raportit käyttöönsä.

Pumppaamosaneerauksessa vanhat jätevesi-, perusvesi- ja sadevesipumppaamot saadaan helposti uudenveroiseen kuntoon. Saneerauksessa uusitaan kaikki kaivon sisäiset osat ja tarvittaessa myös pumppaamon ulkopuolinen painelinja. Samalla käydään läpi etävalvonnan lisätarve, jotta seuranta olisi helppoa ja vaivatonta.


Päivystyspalvelut 24/7

Päivystyspalveluiden käyttö ei edellytä erikseen tehtyä sopimusta. Capse Oy auttaa kellon ympäri, kun kyseessä on esim. pumppaamojen hätäkorjaukset, kaivojen tyhjennykset, tulvavesien imuroinnit, viemärien avaukset, -sulatukset, ohituspumppaukset sekä viemärien paikkasukitukset. Päivystyskäynnillä hommat hoituu osaavan henkilökunnan, kattavan pumppaamotarvikevaraston sekä Capsen omien imupaineautojen ansiosta nopeasti ja tehokkaasti.

Ajankohtaista juuri nyt


Tuotteet merkeittäin


Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset