Kiinteistötahkola - Löydä uusi koti tai toimitila

Kiinteistötahkola - Löydä uusi koti tai toimitila

Kiinteistötahkola tarjoaa välityspalveluja kiinteistöjen ja huoneistojen omistajille sekä asuntojen ja toimitilojen etsijöille. Asuntoja vuokrataan ympäri Suomen. Toimitiloja välitetään pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.
Kiinteistötahkola - Löydä uusi koti tai toimitila

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Kiinteistötahkola auttaa sinua löytämään sopivan asunnon haluamillasi hakuehdoilla. Selaa Kiinteistötahkolan vapaana olevia kohteita. Kun olet löytänyt mieluisan asunnon, ota yhteyttä.

Etsitkö vuokralaista asuntoosi?

Kun haluat onnistua hyvän vuokralaisen valinnassa, on varminta antaa vuokravälitys ammattilaisen hoidettavaksi. Kiinteistötahkola huolehtii puolestasi vuokralaisen taustatietojen selvittämisen sekä asunnon vuokraamiseen liittyvät paperityöt. Sinulla on mahdollisuus tehdä lopullinen valinta Kiinteistötahkolan valitsemista ehdokkaista.

Etsitkö toimitilaa?

Kiinteistötahkola löytää yrityksellesi juuri oikeat toimitilat, liiketilat tai tuotanto- ja hallitilat laajasta verkostostaan pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. Ammattilaisen hoitamana vuokraaminen sujuu huoletta. Toimitilan etsijöille palvelu on ilmainen.

Etsitkö toimitilaasi vuokralaista?

Kun haluat laittaa toimitilasi vuokralle, Kiinteistötahkola auttaa sinua löytämään luotettavan vuokralaisen tarkistamalla jokaisen asiakkaan luottoluokitukset ja maksukyvyn. Kiinteistötahkola huolehtii puolestasi vuokrausprosessin kokonaisuudessaan sekä hinnoittelee ja markkinoi toimitilasi.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset