Sentakia - pyyhekuivaimet

Sentakia Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesikiertoisia ja sähkölämmitteisiä kuivaimia julkisiin rakennuksiin, rivi- ja kerrostaloihin sekä omakotitaloihin. Sentakia-pyyhekuivaimista löytyy tietoa ammattilaisille esimerkiksi linjasaneeraukseen ja objekteja suunnittelijoille sekä arkkitehdeille.

Pyyhekuivaimia löytyy joko vesikiertoisena tai sähköllä toimivana. Pyyhekuivaimella lisäät niin ripustustilaa kuin viihtyvyyttä pesutiloissa. Pyyhekuivaimella saat pyyhkeet ja pikkupyykin, kuten pipot, rukkaset ja kengät, nopeasti kuvaksi.

Sentakia pyyhekuivaimia on nyt saatavilla luotettavasta Rakentaja.fi verkkokaupasta.


Sentakia - pyyhekuivaimet

Vesikiertoiset kuivaimet

Kun liität vesikiertoisen pyyhekuivaimen käyttöveteen, se lämpiää ympäri vuoden. Lämpöjohtoverkkoon eli patteriverkkoon liitetty taas lämpiää ainoastaan talvisin. Kannattaa siis miettiä sekin, mihin verkkoon vesikiertoisen lämmittimesi asennetaan. Vesikiertoiseen pyyhekuivaimeen saa myös sähkövastuksen, jos se halutaan lämmittää kesäaikaan.

Sähkötoimiset kuivaimet

Sähkötoimiset lämmittimet toimivat pistorasialiitännällä ja niillä on pieni energian kulutus. Suojausluokka kaikissa on IP 44 (roiskevesitiivis) tai IP 34 (suojaus enintään 60 asteen kulmassa satavaa vettä vastaan). EE-kuivaimia saa myös tilattua RAL-värikartan väreissä. Sentakia Oy:ltä löytyy VTT-testattuja kuivainmalleja.

Lisävarusteita pyyhekuivaimille

Lisävarusteina saatavilla: asennussarjat, hyllyt, pyyhekoukut ja sähkövastukset.

Lisävarusteista eritoten ripustuskoukut parantavat käytettävyyttä. Niillä esimerkiksi korvaat seinään kiinnitettävät pyyhenaulakot tai saat ulkovaatteet kätevästi lämpiämään. Kenkäkoukuissa kengät kuivuvat helposti ja nopeasti.

Jos vesikiertoinen lämmitin on asennettu patteriverkkoon, saat KTX-3-sähkövastuksilla vesikiertoisen pyyhekuivaimen toimiaan myös kesäaikana.


VTT-testatut pyyhekuivaimet

Seuraavat Sentakia-pyyhekuivainmallit ovat VTT-testattuja ja niille on tehty materiaali- sekä painekokeet: LS-5/350 kromi, Ales-5/500, EN-600 rst, LC-5/500 kromi ja LC-35/5 YLÄ kromi.

Ladattavaa materiaalia


Tuotevalitsin


Ota yhteyttä


TUTUSTU MYÖS