Kiinteähintainen vaihtolavapalvelu - L&T Helppolava

Kaipaatko pihatöiden, varaston tyhjennyksen tai talkoiden tueksi vaihtolavaa ja haluat kustannuksien ennustettavuutta, oikean tyyppisen lavan tietylle jätteelle sekä helppoa ja joustavaa toimintaa vaihtolavan käsittelyyn?

Lassila & Tikanoja tarjoaa Helppolava-vaihtolavapalvelua kiinteähintaisella pakettihinnalla. Vaihtolavapalvelua voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin ja eri työvaiheisiin - esimerkiksi talkoolavalle voidaan laittaa huonekaluja, vanhoja polkupyöriä tai muoveja sekä pahveja. Erillinen vaihtolava löytyy myös maatuvalle viherjätteelle pihatöihin ja pihan siistimiseen, esimerkiksi pensaiden leikkuujätteelle.

Vaihtolavapalvelu toimii myös remontointitarpeisiin. Rakennus- ja remppalavaa voi käyttää yleiselle rakennusjätteelle, mutta lajittelemalla betonin ja puun erillisille jätelavoille, voit säästää merkittävästi rahaa.

Palvelua on helppo käyttää nettisivujen kautta, josta onnistuu lavan tilaaminen nopealla toimitusajalla, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Välityhjennyksien tilaamiset onnistuvat myös nettisivujen kautta.

Lavan voi tilata palvelun kautta pääkaupunkiseudulla, Keski-Uusimaalla ja Itä-Uusimaalla. Tarkemmat toiminta-alueet ja hinnasto löytyvät L&T -sivuilta.


Kiinteähintainen vaihtolavapalvelu - L&T Helppolava