Digitaalinen ABLOY® PULSE -lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on digitaalinen lukitusjärjestelmä, joka vastaa taloyhtiöiden tämän päivän lukitustarpeisiin. PULSE soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa on paljon vaihtuvuutta.

PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa asukkaan avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin tarvittaviin tiloihin kuten asunnon oveen, ulko-oveen, roskakatoksen oveen ja yhteisiin tiloihin tai vaikka varaston riippulukkoon. PULSE-avain voidaan liittää jopa 10 eri lukostoon.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen

PULSE saa energiansa avaimen työntöliikkeestä, joten paristoja ei tarvita. Symmetrinen avain on helppokäyttöinen, se toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-valo ilmoittaa kulkuoikeudesta.

Avainten kulkuoikeuksia voidaan hallinnoida turvallisen pilvipalvelun kautta mistä tahansa. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standartoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle ja sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

ABLOY® PULSE - Edut

PULSE tarjoaa ylivertaisia etuja verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin lukitusjärjestelmiin tai mekaaniseen lukitukseen:

  • Avain ja lukko saavat toimintaenergiansa avaimen työntöliikkeestä.
  • PULSE-avain voidaan liittää jopa 10 eri lukostoon.
  • Avain käy lukkoon molemmin päin.
  • Avaimessa on vakiona etäluettava kulkutunniste.
  • Kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti etänä.
  • Kulkuoikeuksien muutokset ja määräaikaiset avaimet etänä.
  • Moderni ja huipputurvallinen SEOS-salausjärjestelmä tuo turvaa nyt ja tulevaisuudessa.
  • Ei huolta vanhentuvasta patentista, avaimia ei voi kopioida nyt eikä tulevaisuudessa.
  • PULSE-tuotteiden tuotekehitys ja loppukokoonpano tapahtuvat Abloyn tehtaalla Joensuussa.


ABLOY® PULSE - Videot


Tutustu referensseihin


Abloy Oy

ABLOY on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset