Yale älylukot sekä hälytysjärjestelmä

Avaimettomuus tuo turvaa ja helpottaa arkea. Kotoa voi lähteä ilman avainnippua, eikä avaimet koskaan unohdu tai häviä. Asukkaan vaihtuessakin vaihdetaan vain koodi. Näin vältytään uudelleensarjoittamisilta ja avainrumbalta.

Avaimeton älylukko luo turvaa

Yale Doorman on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu avaimeton älylukko. Yale Doorman aukeaa kulkukoodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Avaimeton älylukko poistaa avaimiin liittyviä riskejä, koska avaimen häviämisestä, unohtumisesta tai kopioimisesta ei tarvitse huolehtia. Avaamiseen käytettävät kulkutunnisteet voi poistaa helposti käytöstä tarpeen mukaan. Samoin koodit voidaan vaihtaa kätevästi. Näin lukon uudelleensarjoittamista ei koskaan tarvita.

Kun älylukko on liitetty etäohjaukseen, asukkaan on helppo seurata oven käyttölokia, olipa hän itse missä tahansa. Näin asukas tietää kuka ovesta on milloinkin kulkenut. Yale Doorman lukittuu automaattisesti, kun ovi laitetaan kiinni. Lukitsematta jääneistä ovista ei siis tarvitse huolehtia.

Yale Doorman –älylukko on Secured by ABLOY. Tämä tarkoittaa sitä, että lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muiden Abloy tuotteiden.Kuukausimaksuton hälytysjärjestelmä

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä sisältää joukon helppokäyttöisiä kodinturvallisuustuotteita: liiketunnistimista palovaroittimiin. Järjestelmän avulla koti on helppo turvata. Kuukausimaksutonta hälytysjärjestelmää hallinnoidaan itse helposti mobiilisovelluksen avulla. Asukas saa tiedon hälytyksistä omaan puhelimeensa. Hälytysjärjestelmään voidaan liiketunnistimien ja ovitunnistimien lisäksi liittää mm. palovaroittimia ja vuotovahteja. Myös Yale Doorman -älylukko voidaan liittää osaksi Yale Smart Home -järjestelmää.


Valvontakamerat kertovat, mitä kotona tapahtuu

Yale valikoimaan kuuluu myös laadukkaita ja helppokäyttöisiä valvontakameroita. Yale Smart Home WiFi -valvontakameroilla asukas näkee, mitä kodissa tapahtuu, mistä päin maailmaa tahansa. Valvontakameroissa on HD-kuvanlaatu sekä pimeänäkö. Kameroissa on mallista riippuen useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joten kameran hankinnassa kannattaa miettiä, millaiseen tarpeeseen kamera tulee. Yalen valikoimasta löytyy myös taloyhtiön yhteistilojen valvontaan sopiva Yale Smart Home CCTV-järjestelmä. Kameroita hallinnoidaan helppokäyttöisen Yale View -sovelluksen avulla.


Yale


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset