Pihasuunnittelua ja taimimyyntiä
Puutarhamyymälä Muhevainen

Kaikki pihan kasvit – sekä suunnittelua ja neuvontaa, myös taloyhtiöille. Anna asiantuntijan auttaa!

Taloyhtiön pihan viihtyisyys lisää yhteisten ulkoalueiden käyttöä, tutustuttaa asukkaat toisiinsa ja viestittää, että osakkaiden yhteistä omaisuutta hoidetaan huolella. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Myymälämme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.


Pihasuunnittelua ja taimimyyntiä<br>Puutarhamyymälä Muhevainen

Tuotteet

Valikoimistamme löydät kaikki pihan ja parvekkeen kasvit. Istutuksiin myös mullat ja lannoitteet, ruukut ja käsityökalut, siemenet, sipulit ja istutustarvikkeet. Tervetuloa valitsemaan vaikkapa talkooväelle tarvikkeet!

Palvelut

Suunnittelijaltamme neuvot taloyhtiön pihan uudistukseen tai hoitoon, työohjeet talkoisiin tai apua pihan kunnossapitosuunnitelman laadintaan.

Takuu

Monivuotisten puuvartisten pensaiden, puiden ja köynnösten takuu koskee maahan istutettuja kasveja, ei pihan ruukkuistutuksia. Jos olet noudattanut annettuja istutus- ja hoito-ohjeita, ja taimet ovat kuitenkin kuolleet, ota yhteys myymälään ja palauta kuollut taimi kokonaisena juuripaakkuineen, ja kassakuitti osoituksena takuun voimassaolosta. Saat tilalle samanhintaisen taimen maksutta.

Oppaat ja ohjeet puutarhaan

Lue ohjeet ja vinkit kasvien istuttamiseen, ikivihreiden talvisuojaukseen, perennapenkin perustamiseen jne.

Myymälät


Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS