Misor-Rakenne Oy - projektihallintaa

Misor Rakenne toimii pääkaupunkiseudulla taloyhtiöiden korjaushankkeiden projektinjohto- ja valvontatyötehtävissä sekä suorittaa teknistä isännöintiä ja kiinteistökehitystä.

Taloyhtiön korjaushanke voi olla suuri tai pieni. Misor-Rakenne hoitaa kaiken kokoiset korjaushankkeet alusta loppuun nopeasti ja ketterästi. Toimeksiannot suoritetaan laadulla ja ammattitaidolla, asiakkaan tarpeet huomioiden.

Misor-Rakenne toimittaa:

  • rautaiset projektijohtajat
  • ammattimaiset valvojat
  • asiantuntevan teknisen isännöitsijän

Misor-Rakenne Oy - projektihallintaa

Taloyhtiöille

Misor Rakenne Oy tarjoaa laadukasta projektihallintaa taloyhtiöille. Projektinjohtajamme tehtävä on tehdä tilaajan ja isännöitsijän osuudesta korjaushankkeessa mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sekä ennakoida puolestanne projektin riskikohdat

Valvonta

Kun taloyhtiö on valinnut urakoitsijan hankkeelleen, on aika valita myös valvojat. Hyvällä valvonnalla varmistetaan, että työt tehdään suunnitelmien, lain ja hyvän rakentamistavan mukaisesti, aikataulussa ja turhia kustannuksia välttäen.

Tekninen isännöinti

Tekninen isännöinti sisältää muun muassa osakas- ja huoneistoremonttien valvonta, vahinkokorjausten kilpailutus ja valvonta, märkätilojen tai vesikaton kuntotarkastus tai pts-raportin laatiminen. Palvelut toimitamme nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Kiinteistökehitys

Suuren peruskorjauksen lähestyessä taloyhtiössä mietitään rahoituksen riittävyyttä. Hyvänä apuna rahoitukseen saattaa olla kiinteistön tilojen kehittäminen ja jalostaminen tuottavampaan käyttöön. Tähän kuuluu luonnollisesti myös lisärakentaminen. Misor Rakenne teettää tarveselvityksen päätöksenteon tueksi ja selvityksen perusteella yhtiö päättää siirrytäänkö hankkeessa toteutussuunnitteluvaiheeseen sekä mikä vaihtoehdoista viedään jatkojalostettavaksi.

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS