Kokan vedenmittausjärjestelmä on kustannustehokkain vaihtoehto

Koka Oy on Suomen johtava vedenmittaukseen ja siihen liittyvän tiedon siirtoon ja palveluihin erikoistunut yritys.

Erikoisosaamisemme esineiden internetin (IoT) eri teknologioiden hyödyntämisessä yhdistettynä vuosikymmenien kokemukseemme veden ja energian mittalaitteiden toimittajana mahdollistavat aina parhaan ratkaisun löytymisen nopeasti ja luotettavasti.

Taloyhtiöt pääsevät hyödyntämään helppokäyttöisiä pilvipalveluitamme ja parhaimmillaan nauttimaan täysin automatisoidusta kulutusperusteisesta kustannusten jakamisesta.

Rakkaudesta vedenmittaukseen

Suomalaisiin tarpeisiin kehitetyt palvelumme tekevät kulutuksen seurannasta ja laskutuksesta erittäin helppoa ja luotettavaa. Mobiiliapplikaatiomme osallistaa myös asukkaat kiinteistön energiakustannusten pienentämiseen. Ratkaisujemme avulla haluamme toki olla myös yhdessä edistämässä suurta tavoitetta kohti energian säästämistä, hiilijalanjäljen pienentämistä ja parempaa tulevaisuutta.

HYDROLINK Online -palvelu

Isännöitsijälle ja asukkaille kehitetty HYDROLINK Online -palvelu helpottaa vedenkulutuksen seuraamista ja nopeuttaa mittausdatan käsittelyä. Asukkaat voiva seurata oman huoneiston vedenkulutusta siihen kehitetyllä mobiilisovelluksella. Isännöitsijät voivat seurata kaikkien asuntojen vedenkulutusta sekä siirtää mittausdatan helposti laskutusohjelmiin. Palvelusta on mahdollista saada myös esimerkiksi asuntokohtaiset vuotohälytykset.

Hydrolink Online API

Hydrolink Online API antaa asiakkaalle mahdollisuuden käyttää Hydrolink Online -palvelun rajapintoja automatisoituun tietojen siirtoon kolmannen osapuolen palveluihin. Näin voidaan siirtää esimerkiksi vesimittarilukemat automatisoidusti suoraan laskutusohjelmistoon. API:n käyttöönotto tapahtuu ottamalla yhteyttä Koka Oy:n tekniseen tukeen.

Voit tutustua meihin lisää alta löytyvillä linkeillä tai halutessasi voit tilata myös esitteitä.

Kokan vedenmittausjärjestelmä on kustannustehokkain vaihtoehto

Kiinnostuitko?


Lisätietoa vedenmittauksesta


Tuotteet


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Huoneistokohtainen vedenmittaus
HYDROLINK vedenmittauksen online-palvelu